| کد خبر: 64471 |

◄ چهار وعده جدید کشاورزیان

تین نیوز | رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در سه ماه گذشته ( چهار تیر تا 3 مهر) چهار وعده داده است. فهرست وعده‌های سه ماه گذشته داوود کشاورزیان در ادامه آمده است:

1- بهره برداری از پایانه مرزی پلدشت در سال جاری

تین نیوز | پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۴ به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری
داود كشاورزیان معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان در سفر به استان آذربایجان غربی و در جریان بازدید از طرح جامع پایانه مرزی پلدشت با اشاره به برنامه های سازمان در جهت تكمیل و توسعه پایانه های مرزی همچنین مسیرهای ترانزیتی منتهی به این تاسیسات مهم  از آماده سازی و  بهره برداری پایانه مرزی پلدشت در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: طرح جامع این پایانه مرزی با بهترین کیفیت از لحاظ فنی و بکارگیری مصالح در زمینی به مساحت افزون بر 17 هکتار زمین با استفاده ازتوان بخش خصوصی، پیمانكار و مشاور مجرب در حال ساخت است که به زودی آماده بهره برداری خواهد شد.

وی اعتبار هزینه شده برای اجرای طرح جامع پایانه مرزی پلدشت را 220 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: جهت سرعت بخشی به روند بهره برداری از طرح جامع و آغاز خدمات رسانی در این مجموعه ضرورت دارد تا ارگان های مسئول و ذیربط در سریع ترین زمان ممکن در این پایانه مرزی مستقر شوند.

معاون وزیرراه و شهرسازی همچنین در محل  پایانه مرزی رازی در شهرستان خوی حضور حاضر و از سایت موقت این مرز بازدید نمود و در خصوص این پایانه نیز تاكید كرد: هم اکنون طرح جامع ساخت این پایانه مرزی آماده و به شورای ساماندهی ارائه شده است كه پس  از اتمام انجام فرآیند کارشناسی و تصویب در این شورا  مراحل  اجرایی آن آغاز خواهد شد.
کشاورزیان در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای آمادگی کامل از نظر فنی و اعتباری برای آغاز عملیات ساخت و ساز سریع طرح جامع پایانه مرزی رازی را دارد، که امید است با حل مشکل تملک اراضی زمین و تصویب طرح در سال جاری آغاز  و عملیات اجرایی  آن را شاهد باشیم.

2- تبدیل پایانه مرزی رازی به یکی از کامل ترین پایانه های مرزی تا پایان سال
وی همچنین تصریح  کرد: هم اکنون از 5 مرز رسمی موجود دراستان آذربایجان غربی كه به صورت كاملاً فعال در حال ارائه خدمات به كاربران و استفاده كنندگان در بخش های مسافر، كالا و ترانزیت است، تنها در پایانه مرزی رازی از امکانات سایت موقت استفاده می گردد که تلاش می شود این مبدأ ورودی و خروجی نیز در سال جاری همچون سایر پایانه های مرزی استان به یکی از كامل ترین پایانه های مرزی کشور تبدیل شود.
 

3-  بازسازی جاده سومار؛ در اولویت
تین نیوز | يکشنبه ۲۱ تير  ۱۳۹۴ به نقل از ایرنا
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: مرمت، بهسازی و بازسازی جاده دسترسی شهرستان گیلانغرب به سومار در صورت تبدیل بازارچه سومار به مرز رسمی به عنوان یک جاده شریانی مهم در اولویت کاری این وزارتخانه قرار خواهد گرفت.

 داوود کشاورزیان در بازدید از جاده گیلانغرب به سومار افزود: بررسی لازم به منظور بهسازی و روکش آسفالت جاده مواصلاتی گیلانغرب به سومار و همچنین تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح نیز در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار خواهد گرفت.
 وی اظهار داشت: در صورت تبدیل بازارچه سومار به مرز رسمی و مرمت و بازسازی جاده منتهی به این بازارچه روند صادرات کالا تسریع می یابد و مشکلات فراروی این بخش نیز رفع خواهد شد.
 

4- برنامه‌ریزی افزایش ایمنی پایدار و ارتقای سطح خدمات در تردد‌های جاده‌ای‌
تین نیوز | سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۹۴ به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری
 رئیس سازمان راهداری گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون ایمنی راه‌ها برنامه‌ عملیاتی توسعه و ارتقای ایمنی پایدار تردد جاده‌ای کشور با مشارکت دبیرخانه کمیسیون، سازمان راهداری و مرکز تحقیقات راه و مسکن وزارت راه، تدوین و عملیاتی می‌شود.

 داود کشاورزیان ‌اظهار داشت: ‌در راستای رویکرد ارتقای فراگیر و «برنامه محور» به  موضوع افزایش سطح  ایمنی عبور و مرور در راه‌ها و با هدف به ‌حداقل رساندن سهم جاده در سوانح رانندگی کشور و کاهش تصادفات، تلفات و ضایعات ناشی از آن در سفرهای برون شهری‌، تدوین برنامه عملیاتی سند راهبرد ملی ایمنی راه‌های کشور، طی قراردادی فیمابین این سازمان و مرکز تحقیقات راه و مسکن‌ منعقد شد.

‌کشاورزیان تصریح کرد: در این راستا پیش‌نویس شرح‌ خدمات پروژه با الهام از سند راهبرد ملی ایمنی راه‌های ایران و بهره‌گیری از آخرین توصیه‌های بین‌المللی با رویکرد پیاده‌سازی سیستم مدیریت ایمنی راه‌ها تهیه شد و به ‌منظور اخذ نظرهای سایر دستگاه‌ها‌ی عضو به کمیسیون ایمنی راه‌های کشور ارایه و پس از اعمال موارد تکمیلی با اجماع اعضا بر شرح خدمات نهایی، قرارداد امضاء و‌ برای اجرا ابلاغ شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص مشخصات این پروژه ملی افزود: این پروژه در چهار فصل شامل بررسی وضع موجود و ظرفیت مدیریت ایمنی راه‌ در ایران، تدوین برنامه عملیاتی، شناسایی اولویت‌ها و ارایه پیشنهادها و تدوین سند ملی برنامه‌ی عملیاتی ایمنی راه در ایران تنظیم گردیده و برای تهیه آن دوره زمانی یک ساله  پیش‌بینی شده است.

 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.