◄ گزارش تصویری | عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز

اجرای این پروژه، ظرفیت ترانزیتی کشور را افزایش داده و دسترسی ایمن تر میان استان های مرکزی و جنوبی را فراهم خواهد کرد.

گزارش تصویری |  عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز
تین نیوز |

 با حضور وزیر راه و شهرسازی، هوشنگ بازوند معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور، عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز کلید خورد.

پروژه ای که فراتر از یک مسیر ارتباطی، بخشی از راهبرد توسعه کریدورهای آزادراهی کشور به شمار می رود.

به گزارش تین نیوز ، این پروژه، یکی از مهم ترین حلقه های تکمیل شبکه آزادراهی کشور است؛ مسیری که آینده حمل ونقل، ایمنی سفر و ترانزیت ایران را به هم متصل می کند.

◄ آغاز عملیات اجرایی آزادراه اردکان مهریز

ساخت نخستین آزادراه استان یزد فردا شنبه با حضور وزیر راه آغاز می شود

 فرزانه صادق مالواجِرد، وزیر راه و شهرسازی، شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵، در سفری یک روزه برای کلنگ زنی و بهره برداری از چندین طرح بزرگ در حوزه زیرساخت های جاده ای و نهضت ملی مسکن به استان یزد سفر کرد و عملیات اجرای نخستین آزادراه این استان در محور اردکان - مهریز را با سرمایه گذاری تقریبی ۷۰ همت کلنگ زنی کرد.

قرار است محور اردکان – مهریز به صورت آزادراه دو بانده ۶ خطی طراحی شود که از مجموع ۱۳۰ کیلومتر مسیر، ۸۶ کیلومتر به صورت احداث مسیر جدید و ۴۴ کیلومتر از طریق تعریض محور موجود اجرا خواهد شد و پیش بینی شده در بازه زمانی ۵ ساله آماده بهره برداری شود.

یادآور می شود محور «نطنز - نایین - اردکان - مهریز - انار» یکی از مهم ترین قطعات کریدور آزادراهی شمال - جنوب کشور محسوب می شود که طولی معادل ۴۷۴ کیلومتر دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (1)
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (2)
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (3)
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (4)
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (5)
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (6)
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (7)
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (8)
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (9)
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (10)
گزارش تصویری عملیات اجرایی آزادراه اردکان-مهریز (11)
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.