◄ محور گرمسار-سیمین دشت بازگشایی شد، بزرگراه تهران-مشهد باز است
بر اثر جاری شدن سیلاب، محور گرمسار به سیمین دشت در محدوده زیرگذر بنه کوه مسدود شده بود که با تلاش بی وقفه راهداران شهرستان، این مسیر بازگشایی شد.
هم زمان با هشدار نارنجی و ورود سامانه بارشی فعال به شهرستان گرمسار، اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای از رفع انسداد محور گرمسار-سیمین دشت (محدوده زیرگذر بنه کوه) مسدود شده بر اثر سیلاب دو روز گذشته خبر داد و اعلام کرد: تمام نیروها و ماشین آلات برای پیشگیری از حوادث احتمالی در آماده باش کامل قرار دارند.
به گزارش تین نیوز، حمید میرآخورلی به ایرنا گفت: بر اثر جاری شدن سیلاب، محور گرمسار به سیمین دشت در محدوده زیرگذر بنه کوه مسدود شده بود که با تلاش بی وقفه راهداران شهرستان، این مسیر بازگشایی شد و با توجه به هشدار نارنجی سازمان هواشناسی و ورود سامانه بارشی فعال از نخستین ساعات چهارم فروردین، همه نیروهای راهداری در آماده باش کامل قرار گرفته اند.
رییس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای گرمسار افزود: تیم های راهداری هم اکنون در تمام نقاط مستعد سیل، علاوه بر عملیات مرتبط با طرح نوروزی ۱۴۰۵، اقدامات پیشگیرانه از جمله لایروبی آبروها، کنترل پل ها، پایش نقاط حادثه خیز و گشت زنی مستمر در محورهای حساس را اجرا می کنند.
وی با اشاره به هماهنگی کامل با دستگاه های امدادی و مدیریت بحران شهرستان گفت: تمام ماشین آلات و تجهیزات راهداری در آماده باش کامل هستند تا در صورت نیاز بلافاصله وارد عمل شوند. اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان گرمسار آمادگی کامل جهت مقابله با وقوع سیلاب را دارد.