تین نیوز | آزمون مرحله سوم طرح قابلیت سازی شرکت راه آهن به منظور جذب نیرو کارآمد و متخصص از 9 الی 25 خرداد در ساختمان شرکت راه آهن آغاز شد تا علاوه بر دانش علمی افراد میزان توانایی متقاضیان در انجام کار گروهی مورد آزمایش قرار گیرد.
به گزارش تین نیوز، از این افراد پس از حضور در آزمون های دشوار و کاربردی، در حمل و نقل ریلی استفاده خواهد شد. این اقدام راه آهن در جهت قابلیت سازی نیروها و تربیت پتانسیل ها و نخبگان جوان، فرصت و بستر مناسبی برای پیشرفت و توسعه حمل و نقل ریلی را در آینده فراهم می سازد.
گزارش تصویری اختصاصی تین نیوز را از این آزمون را ملاحظه می نمایید.
پل بزرگ شهید مویدی (گریوه) در محور بندرعباس- خمیر به نمایندگی از هشت دستگاه پل و تونل بازسازی شده استان هرمزگان به…
وزیر راه و شهرسازی از آخرین مراحل اجرایی راه آهن چابهار زاهدان بازدید کرد.با اجرای این پروژه، چابهار تنها بندر…
هیاتی از مدیران ارشد شرکتهای ریلی بخش خصوصی به سرپرستی سیدعلیرضا سیدوکیلی، دبیر انجمن صنفی شرکتهای حملونقل ریلی،…
بارنامه سندی رسمی در صنعت حمل و نقل است که مشخصات محموله، فرستنده، گیرنده و شرایط حمل را تعیین کرده و به عنوان رسید…
محور ساحلی بوشهر–شیف–گناوه از محورهای مهم و پرتردد استان بوشهر است که احداث باند دوم آن به طول حدود ۲۷ کیلومتر با هدف…
… از این جوانان لباس اطو کشیده مرتب به عنوان مدیران آینده راه آهن نام برده ای … استاد من، میدانید مدیر در راه آهن باید چه شرایطی داشته بلشد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیری که طعم تلخ خدمت در طول خطوط راه آهن و سختی ها و شب نخوابیدنها و …طول خط را نچشد مدیر موفقی در راه اهن نخواهد شد.