گزارش تفریغ بودجه سال ۹۶ شهرداری تهران سهشنبه چهارم تیرماه ۱۳۹۸ با حضور پیروز حناچی، شهردار تهران در صحن شورای شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.
گزارش تفریغ بودجه سال ۹۶ شهرداری تهران سهشنبه چهارم تیرماه ۱۳۹۸ با حضور پیروز حناچی، شهردار تهران در صحن شورای شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه بر اساس قانون گزارش تفریغ بودجه باید تا دو ماه بعد از اتمام سال به شورای شهر برسد، گفت: گزارش تفریغ بودجه شهرداری در سال ۹۶ با یک ماه تأخیر در خردادماه سال ۹۷ به شورا آمد و شورا نیز با تأخیر آن را بررسی میکند.
احتمالات تغییرات جوی در جاده های کشور در روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ اعلام شد.
فرزانه صادق وزیر راه، سخنرانی اجلاس شانگهای را از محل پل بمباران شده B1 در کرج انجام داد.
در پی نشست بررسی آسیب های واردشده به پل B1 در آزادراه کنارگذر شمالی کرج، اعلام شد که مطالعات فنی و برآورد هزینه…
برج های مسکونی ناویا با هدف توسعه ظرفیت های سکونتی و پاسخ گویی به نیاز بازار مسکن، در مجموعه پروژه های عمرانی شرکت…