| کد خبر: 89657 |

مدیرعامل ستاد معاینه‌فنی شهر تهران:

◄ اجرای نامناسب سیستم سیمفا

تین‌نیوز| مدیر عامل ستاد معاینه‌فنی تهران از لزوم همکاری پلیس‌راهور به جهت نتیجه بخش بودن سیمفا خبر داد.
 
سیدنواب حسینی منش در گفت‌وگو با تین‌نیوز، با ابراز گلایه از اجرای نامناسب سیستم سیمفا در وزارت‌کشور، اظهار داشت: نرم‌افزار ثبت اطلاعات معاینه‌فنی تهران نسبت به سامانه یکپارچه معاینه‌فنی ایران(سیمفا) در سطح نازلی قرار دارد و علت کندی روند راه‌اندازی این سامانه نیز درخواست به جهت ایستادن تا رسیدن دیگر مراکز به توان فنی در این بخش بوده است.
 
وی در توضیح آخرین وضعیت سامانه یک‌پارچه مدیریت معاینه‌فنی با بیان اینکه «در ابتدا قرار بود که بانک اطلاعاتی مراکز معاینه‌فنی یک‌پارچه شود»، تصریح کرد: این‌گونه اطلاعات خودروها می‌تواند به پلیس برای جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی نیز کمک کند.
 
حسینی‌منش با یادآوری ابلاغیه هیات وزیران، ابراز داشت: بر اساس ابلاغیه هیات وزیران، شهرداری‌ها متولی اصلی معاینه فنی در کشور هستند که باید اطلاعات خودروها را به وزارت‌کشور ارائه کنند تا این وزارت‌خانه نسبت به یک‌پارچه سازی اطلاعات اقدام کند اما، متاسفانه در کشور یک سیستم واحد معاینه فنی وجود ندارد چرا که در هر شهر یک نوع سیستم و دستگاه استفاده می‌شود و یک‌پارچه کردن اطلاعات آنها دشوار شده است.
 
مدیرعامل ستاد معاینه‌فنی شهر تهران با بیان این‌که «پشتیبانی و نگه‌داشت بانک اطلاعاتی مهم به نظر می‌رسد»، گفت: متاسفانه وزارت کشور با دخالت‌ در کارهای اجرایی به جای آن‌که تنها به اخذ اطلاعات بسنده کند اعلام کرده که تمام مراکز معاینه فنی باید نرم‌افزاری که این وزارت‌خانه طراحی کرده را نصب کنند.

به گفته وی، پیش از این هر یک از مراکز معاینه‌فنی با تکیه بر نرم‌افزارهای خود اطلاعات خودروها را اخذ و آنها را به وزارت کشور ارسال می‌کرد ولی در حال حاضر تمامی مراکز معاینه‌فنی خودرو ناگزیر از تغییر سیستم‌های نرم‌افزاری خود شده‌اند.

وی با بیان اینکه در جلسات دبیرخانه کلان شهرها این موضوع را مطرح کرده و درخواست داشتیم که این مشکلات به حداقل برسد، ادامه داد: با این حال ما تابع قانون هستیم و سیستم سیمفا در تمام مراکز معاینه فنی تهران نصب شده؛ اما به دلیل عدم ارائه برچسب‌ها از سوی وزارت کشور کار متوقف مانده است اما هر موقع که برچسب‌ها به دستمان برسد از آن روز معاینه فنی با نرم‌افزار وزارت کشور اجرایی می شود و با این وجود از دبیرخانه کلان شهرها خواستیم که سازوکار مناسبی را طراحی کند.
 
حسینی‌منش با بیان این‌که بدون همراهی پلیس راهور به‌طور قطع راه‌اندازی سیستم سیمفا با موفقیت چندانی روبرو نیست، گفت: تا زمانی که پلیس سیمفا را نپذیرد این نرم‌افزار معنای اجرایی خاصی پیدا نمی‌کند.
 
مدیرعامل ستاد معاینه فنی شهر تهران با اشاره به این‌که، سیمفا در راستای یک‌پارچه سازی مراکز و اطلاعات بانکی معاینه‌فنی خودروها طراحی شده است، تصریح کرد: در تهران هیچ‌گونه جعلی از مراکز معاینه فنی گزارش نشده است و تخلفات مذکور مربوط به مراکز معاینه‌فنی خارج از تهران است.
 
وی با بیان این‌که ایجاد شورای‌نظارت بر مراکز معاینه‌فنی در استان‌ها می‌تواند راهگشای این بخش باشد،خاطر نشان کرد: تشکیل این شورا توسط هیات وزیران ابلاغ شد اما صورت اجرا به خود نگرفت که به واسطه تشکیل این شورا که متشکل از مدیران کل محیط‌زیست، استانداری، راهور و شهرداری هر شهر است میزان نظارت بر مراکز معاینه‌فنی چند برابر خواهد شد.

حسینی‌منش در پایان با بیان این‌که «در حال حاضر در مراکز معاینه‌فنی ناگزیر از موازی نصب سامانه سیمفا و پیشبردسامانه معاینه‌فنی شهرداری خواهیم بود، گفت: فشار شدید چند هفته اخیر سبب شده که کاهش مراجعین از 3000 مراجعه در روز به 2000 مراجعه کاهش یابد چرا که، این موازی کاری با دو سیستم نرم‌افزاری مجزا سبب شده که علاوه بر این‌که دو بار خودروها پذیرش شوند اطلاعات آنها نیز ثبت شود.
 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.