|
کد خبر:
113992
|
معاون استاندار کرمان:
طرح گردشگری ملی خبر بافت به نتیجه رسیده است
تیننیوز| معاون عمرانی استاندار کرمان با اشاره به اینکه طرح گردشگری ملی خبر بافت به نتیجه رسیده است گفت: بسیاری از بناهای تاریخی در استان کرمان در حال مرمت و با کاربری مناسب قابل استفاده میشوند.
ابوالقاسم سیفاللهی شامگاه جمعه در آئین اختتامیه جشنواره سفره ایرانی منطقه پنج کشور اظهار داشت: میراث فرهنگی استان کرمان دوران بسیار خوبی را میگذراند و در هر سه حوزه صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی فعال است.
وی با اشاره به اینکه اتفاقات خوبی در استان کرمان در راستای اقتصاد مقاومتی در حال انجام است گفت: بحث میراث فرهنگی و گردشگری در هر 23 شهرستان استان کرمان مورد توجه است.
معاون عمرانی استاندار کرمان با بیان اینکه بسیاری از بناهای تاریخی در استان کرمان در حال مرمت و با کاربری مناسب قابل استفاده میشوند افزود: استاندار کرمان از طرحهایی که به توسعه گردشگری در استان کمک کند حمایت و پشتیبانی میکند.
وی با اشاره به اینکه طرح گردشگری ملی خبر بافت با پیگیریهای انجام شده به نتیجه رسیده است خاطرنشان کرد: پارک ملی خبر به عنوان یک منطقه طبیعتگری در جنوب شرق کشور فعال میشود و ظرفیت بسیار خوبی برای استان است.
سیفاللهی با بیان اینکه سرمایهگذاری بخش خصوصی در کویر لوت در شهداد و همچنین طرح گردشگری منطقه هنزاء در حال انجام است گفت: استان کرمان معادن زرخیزی دارد و با شرایط آب و هوایی مناسب نقطه خوبی برای حضور گردشگران است.
وی با اشاره به اینکه مردم کرمان در گذشته از تمامی داشتههای خود برای خلق آثار هنری و صنایع دستی استفاده میکردند افزود: کرمان داشتههای بسیار زیاد و با کیفیتی در حوزه صنایع دستی دارد که هنوز ناشناخته است.
معاون عمرانی استاندار کرمان با بیان اینکه استان کرمان در گذشته به عنوان استان 8 معرفی شده بود و نقش تعیین کنندهای در سرنوشت کشور دارد تصریح کرد: فرهنگ مردم استان کرمان با استانهای همجوار نزدیک به هم است و از گذشته نیز اینگونه بوده است.
به گزارش تسنیم در آئین اختتامیه جشنواره سفره ایرانی منطقه پنج کشور بیانیه هیئت داوران قرائت و غذاهای برگزیده در 4 بخش پیشغذا، غذای اصلی، پسغذا و دمنوشها معرفی شد.
بر اساس این گزارش از استان کرمان، آش بلغور، آبگوشت متنجه یا امامحسینی، چنگمال و نوشیدنی چهلگیاه به ترتیب به عنوان غذاهای برگزیده در بخشهای پیشغذا، غذای اصلی، پسغذا و دم نوشها معرفی شدند.
خوراک بامیه، قیمه یزدی، ارده حلوا و نوشیدنی ترش و شیرین از استان یزد و کشک زرد، کباب گوشت گوسفندی، سالاد میوههای بلوچی از استان سیستان و بلوچستان به ترتیب به عنوان غذاهای برگزیده در بخشهای پیشغذا، غذای اصلی، پسغذا و دم نوشها معرفی شدند.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.