| کد خبر: 110393 |

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد

رشد ۷ درصدی ایران در حمل‌ونقل هوایی در جهان

هفته‌نامه حمل ونقل|

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری رشد چشمگیر  حمل‌ونقل هوایی را در کشور یکی از نشانه‌های آغاز دوره درخشان صنعت هوایی کشور خواند و اظهار کرد: در ۷ ماهه نخست شاهد رشد ۱۷ درصدی نشست‌وبرخاست هواپیماها، رشد ۱۸ درصدی در پذیرش و اعزام مسافران هوایی و رشد ۱۲ درصدی در حمل بار و پست هوایی کشور بوده‌ایم.

این نرخ‌ها در سطح جهانی حدود ۷ درصد و در خاورمیانه رشد ۸ درصدی را نشان می‌دهد. علی عابد زاده، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در مراسم افتتاحیه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و هوانوردی گفت: امروز صنعت هواپیمایی یک تجارت راهبردی برای کشورها و ملت‌ها در تمام دنیاست.

عابد زاده رشد چشمگیر حمل‌ونقل هوایی را در کشور یکی از نشانه‌های آغاز دوره درخشان صنعت هوایی کشور خواند و اظهار کرد: توافق بر سر برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بین ایران و ۶ کشور مذاکره‌کننده و گشایش حاصل‌شده در تأمین تجهیزات، دسترسی ایران به بازار تأمین محصولات، قطعات و خدمات هوایی یکی از رخدادهای مورد توجه در این حوزه است.

وی خاطرنشان کرد: در ایام تحریم برخی از توانمندی‌های راهبردی و ارزشمند در صنعت هوانوردی ایران پدیدار شد. این توانمندی‌های بومی در کنار بازار ارزشمند حمل‌ونقل داخلی در کشور، مرکز ثقل پایداری برای فعالیت‌های هوانوردی در ایران است لذا سازمان هواپیمایی کشوری، به‌عنوان نماینده حاکمیت در این صنعت اراده جدی دارد تا از توانمندی‌های کسب‌شده داخلی محافظت نموده و زمینه ارتقاء آن را در همکاری‌های آینده با دیگر کشورها و شرکت‌های هوانوردی به‌صورت جدی در نظر گیرد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری نمایشگاه صنایع هوایی را موقعیتی مناسب برای نشان دادن توانمندی‌های صنعت هوانوردی کشور خواند و تصریح کرد: ایران دارای بیش از ۵۰ شرکت دانش‌بنیان خصوصی در حوزه هوا و فضا است که در اتحادیه‌ای غیردولتی با بیش از ۲۰۰ شرکت عضویت دارند ضمن اینکه شرکت‌های فعال در حوزه صنایع هوافضا به این تعداد محدود نیست و می‌توان گفت که در کشور ایران ۳۰۰ شرکت خصوصی دراین‌زمینه به ثبت رسیده‌اند.

عابدزاده آموزش صنعت هوانوردی را یکی از مؤلفه‌های شاخص صنعت هوانوردی خواند و گفت: ایران چهارمین کشور دنیا در تربیت مهندس است ضمن اینکه ما دارای توانمندی‌های فراوان بودیم به ویژه در حوزه نیروی انسانی هستیم که ضمن داشتن دانش و تجربه مناسب در این صنعت از توانایی یادگیری و رشد و انطباق سریع با تحولات جهانی برخوردار هستیم.

وی افزود: در سازمان هواپیمایی کشوری، بازنگری در ساختار مقررات هوانوردی کشور و انطباق آن با چهارچوب مورداستفاده در جهان، توانمندسازی بخش نظارتی و کسب منابع و اختیارات کافی جهت نظارت بر فعالیت‌های هوانوردی و گسترش حوزه فعالیت سازمان و ورود جدی به مسائل پایداری و انضباط بازار انجام‌شده است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از توجه خاص دولت به ظرفیت‌های فرودگاهی و استفاده بهینه از این بخش‌ها خبر داد و گفت: در این میان توجه خاص دولت به توسعه ظرفیت‌های پروازی و مسافرتی و خدماتی و تبدیل فرودگاه امام خمینی (ره) به شهر فرودگاهی پیشرفته از جمله اقداماتی است که در دست اجراست.

ضمن اینکه آغاز فرایند صدور گواهینامه فرودگاهی نیز یک سیاست مورد پیگیری در کشور است.عابدزاده فضای موجود را برای حضور سرمایه‌گذاران مناسب خواند و اظهار کرد: از سرمایه‌گذاران توقع است که با توجه به فضای ایجادشده و آزادسازی که در این حوزه رخ‌داده، فرصت را مغتنم بشمارند و وارد این فضا شوند چراکه شرایط ما در ایران بسیار ویژه است.


وی افزود: امروز تنها بخشی که در آن آزادسازی انجام‌شده، مربوط به بخش حمل‌ونقل است که باید از آن استفاده کنیم لذا لازم می‌دانم به‌عنوان نماینده دولت این اطلاع را به سرمایه‌گذاران بدهم که تأمین منافع آنان به‌عنوان یک تعهد بر عهده دولت خواهد بود و از سرمایه‌گذاران این عرصه حمایت خواهیم کرد.

لینک خبر
 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.