| کد خبر: 263440 |

سرفاصله ورود قطارها به ایستگاه‌ های مترو باید به دو دقیقه کاهش پیدا کند

تقی زاده، معاون اسبق حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: خبر ورود ۷۹۰ واگن به پایتخت اتفاق خوبی است که ای کاش زودتر انجام می شد.

تین نیوز

تقی زاده، معاون اسبق حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: خبر ورود ۷۹۰ واگن به پایتخت اتفاق خوبی است که ای کاش زودتر انجام می شد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر، مهرداد تقی زاده، کارشناس حمل و نقل و معاون اسبق حمل و نقل و ترافیک شهردای تهران  درباره سفر حمل و نقلی شهردار تهران به پکن گفت: خبر ورود ۷۹۰ واگن به پایتخت اتفاق خوبی است که ای کاش زودتر انجام می شد؛ چراکه باتوجه به اینکه زیرساخت های مترو در ایران ساخته شده سرفاصله ها بالاست.

۱۰۵۰ واگن مترو سوغات زاکانی از چین برای تهرانی ها


وی با بیان اینکه کمبود ناوگان در این حوزه باعث ازدحام در قطارها می شود، اظهار کرد: چیزی که در این بین حلقه مفقوده است تعداد کم قطارهاست که با خرید این تعداد واگن از چین تا حدود زیادی جبران می شود. البته فکر می کنم تهران به تعداد واگن بیشتری احتیاج دارد. نیاز واگنی باید در حدی رفع بشود که سرفاصله قطارها تا دو دقیقه کاهش پیدا کند، از طرفی سگنالینگ کنونی تا دو دقیقه را جواب می دهد بنابراین ممکن است لازمه این کار این باشد دو هزار واگن وارد بشود. به هر حال این اقدام، اقدام خوب و ارزشمندی است.

تقی زاده با اشاره به این نکته که هرچه ما به حمل و نقل عمومی بیشتر بپردازیم حرکت مردم تسهیل می شود، خاطرنشان کرد:این اقدام، عمل مثبتی است که روی کیفیت هوا اثر می گذارد. اگر ما در کنار این کار اقداماتی انجام  بدهیم که مانع از خودرو محوری بشود، روند ورود واگن ها ارزشمندتر است. در بعضی شهرها در کنار توسعه اتوبوس و واگن، ظرفیت معابر را افزایش می دهند و این باعث تعداد بیشتر خودرو و خودرو محوری می شود. در واقع یک اقدام خوب توسط یک اقدام بد جبران می شود.

معاون اسبق حمل و نقل و ترافیک شهردای تهران ادامه داد: الان هم که می بینید ترافیک تهران وحشتناک است به خاطر گسترش معابر است. خطوط اتوبوس و مترو توسعه پیدا کرد اما در کنار آن بزرگراه هایی ساخته شد که خودرو محوری را رواج می دادند. بنابراین  خیلی مهم است که شهرداری به این نکته توجه کند اگر اقداماتی بر خلاف خودرو محوری انجام ندهد ورود این واگن های نو نمی تواند در کاهش آلودگی هوا موثر باشد.

وی با تاکید بر این مطلب که در حال حاضر تهران در بین تمام شهرهای ایران تهران بهترین سیستم حمل و نقل عمومی را دارد، افزود: اما آیا می دانید که حمل و نقل عمومی تهران چند درصد ایده آل حمل و نقل عمومی جهانی را دارد؟ اعداد متخصصین بین ۱۰ تا ۶۰ درصد بود، اما عددی که ما محاسبه کردیم (با وجود چندین خط مترو و بی آر تی) تهران ۵ درصد یک حمل و نقل عمومی ایده آل را دارد. یعنی با محاسبه سرفاصله ها و ظرفیت ناوگان عدد زیر ۵ درصد است.

تقی زاده در پایان گفت: برای رسیدن به وضعیت مطلوب لازم است هرچه بیشتر خطوط را گسترش بدهیم و ناوگان را بالا ببریم. برای مثال همت خط «بی آرتی» ندارد یا حکیم خط «بی آرتی» نصفه دارد. الان شهرداری های دنیا معتقدند که موظف به حل مشکل ترافیک و جا به جایی اتومبیل نیستند بلکه موظف به حل مشکل جا به جایی آدم ها هستند. بنابراین در شهرهای پیشرفته دنیا مانند مسکو ترافیک از تهران بیشتر است اما سیستم حمل و نقل عمومی پیشرفته تری نسبت به ما دارند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.