| کد خبر: 262241 |

۱۴۰۰ بسته سرمایه‌ گذاری گردشگری معرفی می‌ شود

مدیرکل سرمایه گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث فرهنگی و گردشگری گفت: ۱۴۰۰ بسته سرمایه گذاری برای راه اندازی جاذبه های گردشگری شناسایی و به زودی معرفی خواهیم کرد.

تین نیوز
 مدیرکل سرمایه گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث فرهنگی و گردشگری گفت: ۱۴۰۰ بسته سرمایه گذاری برای راه اندازی جاذبه های گردشگری شناسایی و به زودی معرفی خواهیم کرد.

به گزارش تین نیوز از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، احمد تجری مدیرکل سرمایه گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث فرهنگی و گردشگری در اولین نشست کمیسیون گردشگری اتاق ایران که هم زمان با روز جهانی گردشگری برگزار شد،گفت: ۱۴۰۰ بسته سرمایه گذاری برای راه اندازی جاذبه های گردشگری شناسایی و به زودی معرفی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه دو هزار و ۵۸۰ پروژه گردشگری در دست احداث وجود دارد که به ۳۶۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارند، افزود: بخشی از این پروژه ها با مشکل تأمین منابع مواجه هستند. امیدوارم اتاق ایران بتواند به عنوان یک میانجی برای متصل شدن این پروژه ها به سرمایه گذاران عمل کند.

زیرساخت های گردشگری فراهم نشود از کشورهای منطقه عقب می مانیم

علی اصغر شالبافیان گفت: به دلیل فراهم نبودن زیرساخت های بخش گردشگری در کشور، به سرعت در حال از دست دادن فرصت های جذب گردشگر و عقب ماندن از کشورهای منطقه هستیم.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی با تأکید بر ظرفیت های اتاق ایران و بخش خصوصی برای بهبود وضعیت گردشگری کشور بیان کرد: دیدگاه حاکم بر وزارتخانه ما، برون گرایی است و آماده همکاری تمام و کمال با کمیسیون گردشگری اتاق ایران و بخش خصوصی هستیم.

وی افزود: خوشبختانه یکی از احکام برنامه هفتم مربوط به موضوع واردات خودروهای گردشگری و تجهیزات هتلی است که برای اولین بار از حقوق گمرکی و سود بازرگانی معاف شدند. اجرایی شدن این حکم می تواند بخشی از مشکلات گردشگری را حل کند.

شالبافیان با تأکید بر نقش اتاق ایران به عنوان یکی از ارکان مطالبه گر حوزه گردشگری گفت: مادامی که بخش خصوصی مشکلات موجود را با صدای بلند اعلام نکند نمی توان امیدی به حل مشکلات داشت.

راه اندازی ایرلاین های جدید

سیدمصطفی فاطمی مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی با بیان اینکه دنیا به سمت انرژی های تجدید پذیر می رود، ادامه داد: چاره ای نداریم جز اینکه گردشگری را جایگزین فروش نفت کنیم. کشورهای منطقه و همسایه با سرعت به سمت این جایگزینی می روند و اگر عقب بیفتیم، بازنده خواهیم بود.

وی با تاکید بر نقش اتاق ایران در راه اندازی ایرلاین ها و خرید هواپیماهای جدید، گفت: موضوع دیگری که اتاق ایران باید به آن بپردازد، تداخل صنفی اصناف در حوزه گردشگری است. به علاوه هماهنگ شدن کمیته های مختلف کمیسیون گردشگری با میزهای تخصصی گردشگری که در وزارتخانه شکل گرفته اند به هم افزایی در حل مشکلات این بخش منجر خواهد شد.

هر گردشگر خارجی معادل ۱۰۰ بشکه نفت ارزآوری دارد

احد عظیم زاده ادامه داد: متأسفانه ایرلاین مناسب، مجتمع های بین راهی آبرومند، هتل های درخور اقامت گردشگر، اتوبوس های کولردار، به اندازه کافی نداریم. در این شرایط هراندازه مسئولان دولتی و بخش خصوصی برای جذب گردشگر تلاش کنند فایده ای نخواهد داشت. چون اساساً شرایط پذیرش گردشگر در کشور فراهم نیست.

وی افزود: با همراهی دولت با بخش خصوصی، این توان را داریم که ظرف دو سال مشکلات را در این بخش حل کنیم. هر گردشگر خارجی معادل ۱۰۰ بشکه نفت برای کشور ارزآوری دارد، ما ابتدا باید موج مهاجرت از ایران را متوقف کنیم و بعد به فکر جذب گردشگر بیشتر باشیم. به جای اینکه به دنبال سرمایه از خارج برویم اول باید از خروج سرمایه جلوگیری کنیم.

عظیم زاده تاکید کرد: تا زمانی که روابط با سایر کشورهای دنیا و شرایط اقتصادی بهبود نیابد، هیچ کدام از این مسائل حل نخواهد شد. باید دولت را متقاعد کنیم که صلاح کشور در اصلاح اقتصاد و بهبود روابط با همه کشورها البته به غیر از رژیم صهیونیستی است.

مهم ترین اولویت های کمیسیون گردشگری در دوره جدید

اکبر غمخوار مشاور کمیسیون گردشگری اتاق ایران نیز با اشاره به اولویت های این کمیسیون در دوره جدید گفت: ایجاد انسجام و وحدت میان تشکل های مختلف حوزه گردشگری، مطالبه گری هماهنگی سه قوا در تقویت گردشگری، افزایش اثربخشی بخش خصوصی در تصمیم سازی ها، تلاش برای تعریف تعرفه های ترجیحی با هدف افزایش سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و تلاش برای تسهیل صدور ویزا و سفر راحت به ایران باید در اولویت های کمیسیون گردشگری باشد.

علی اصغر جمعه ای عضو این کمیسیون نیز با بیان اینکه اتاق وظیفه قانونی ساماندهی تشکل ها را بر عهده دارد اما ضمانت اجرایی برای این مأموریت خود ندارد، گفت: متأسفانه وزارت میراث فرهنگی و گردشگری به موازات بخش خصوصی تشکل ایجاد می کند. لذا کمیسیون باید تلاش کند تا مصوبه ای که وزارتخانه بر اساس آن اقدام به تأسیس تشکل می کند را لغو کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.