| کد خبر: 7437 |

۱۲ هزار میلیارد تومان برای توسعه‌ راه‌های روستایی نیاز است

تین نیوز | معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی گفت: 12 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا راه‌های روستایی در سراسر کشور به وضعیت مطلوب و مناسب برسند.
 
سید حسین میر شفیعی در حاشیه سفر به اردبیل اظهار داشت: در کشور 195 هزار کیلومتر شبکه راه روستایی وجود دارد که 102 هزار کیلومتر از این میزان تاکنون آسفالت شده و آسفالت 17 هزار راه روستایی بالای 50 هزار خانوار به ثمر نشسته است.
 
وی با بیان اینکه 23 هزار کیلومتر راه جدید باید احداث شده و آسفالت و زیرسازی شود، خاطرنشان کرد: بر اساس تکلیف برنامه پنجم زیرسازی و آسفالت راه‌های روستایی بالای 20 خانوار در اولویت جدی قرار گرفته است.
 
معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در مجموع 12 هزار میلیارد تومان اعتبار برای ترمیم و بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در کشور اعتبار نیاز است که به دلیل محدودیت منابع اعتباری ما قادر نیستیم همه این اعتبارات را جذب کنیم.
 
میر شفیعی گفت: امسال از مجموع اعتبارات تبصره 22 قانون بودجه و ماده 108 قانون برنامه پنجم توسعه تنها یک هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار تامین کردیم که این رقم محدود در رسیدن به هدف نهایی و اجرای برنامه‌های تحولی در این حوزه فاصله زیادی دارد.
 
این مسئول در مورد وضعیت راه‌های روستایی در استان اردبیل نیز تصریح کرد: در این استان 4 هزار و 600 کیلومتر راه روستایی بالای 20 خانوار وجود دارد که 2 هزار و 500 کیلومتر آن آسفالت شده است.
 
معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی در مورد برنامه‌های این معاونت با هدف ترمیم، روکش و مرمت راه‌های روستایی و ایمن‌سازی آنها ادامه داد: ما جلسه مشترکی را با حضور فرمانداران چهار شهرستان اردبیل،‌ نیر، نمین و سرعین با همراهی نماینده مردم این منطقه در مجلس منصور حقیقت‌پور داشتیم تا به یک هم‌افزایی در تامین امکانات و استفاده از حداکثر ظرفیت در فصل مناسب کاری در این استان داشته باشیم که فرمانداران قول دادند بخشی از منابع مورد نیاز را تامین و از محل تبصره دو امسال نیز ما قیر مورد نیاز را بدون محدودیت برای آسفالت راه روستایی تامین کنیم.
 
میر شفیعی افزود: در روستاهای بالای 50 خانوار که باید در این استان تا پایان برنامه پنجم توسعه کار آسفالت و بهسازی انجام می‌شد هنوز نیاز به توسعه 170 کیلومتر راه روستایی داریم که یک رقم بالا است که حتی در برخی از شهرستان‌ها انجام عملیات عمرانی زمان‌بر خواهد بود که بر اساس برآوردها بیش از دو سال زمان نیاز است تا بتوانیم این پروژه‌ را به سرانجام برسانیم.
 
وی با بیان اینکه کار راهسازی کار مستمر و دائمی است، عنوان کرد: ما در این استان به دلیل سردسیر بودن باید منابع اعتباری را هر چه سریع‌تر تخصیص دهیم تا کار عمرانی به فصل سوز و سرما برخورد نکند و تا پایان شهریور ماه بتوان از اقدامات و حرکت‌های آغاز شده نتیجه گرفت.
 
معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: برخی از مسیرهای این استان واقع در روستاها مسیر گردشگری است که حتی در قالب بزرگراه و چهار خطه در دستور عملیات عمرانی و اجرایی است که امیدواریم متناسب با اعتبارات و حتی استفاده از ظرفیت خیرین و مشارکت‌های مردمی بتوان این پروژه‌ها را به سرانجام رساند.
 
میر شفیعی در پایان سخنان خود گفت: ما آمادگی داریم خارج از نوبت و با ترک تشریفات اداری از ظرفیت خوب خیرین در حوزه آسفالت‌ریزی راه‌های روستایی با تامین منابع زیرسازی و قیر مورد نیاز استفاده کنیم که به عنوان نمونه در استان مازندران 60 کیلومتر راه روستایی از طریق این ظرفیت اجرایی و عملیاتی شده است.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.