| کد خبر: 10195 |

توسعه گردشگری الکترونیک اولویت نخست کاری است

تین نیوز |  معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: ‌توسعه گردشگری الکترونیک به عنوان اولویت کاری در سطحی وسیع در دستور کار قرار گرفته است.
 مرتضی رحمانی موحد با حضور در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر و جلسه کارگروه گردشگری استان کردستان که در محل استانداری برگزار شده بود؛ تشکیل ستاد هماهنگی خدمات سفر در کشور را حرکتی مطلوب در راستای ارتقا و مدیریت هرچه بهتر خدمات‌رسانی به مسافران در سطح کشور عنوان کرد و گفت: اقدامات و تسهیلات سفر تا قبل از تشکیل این ستاد به صورت مقطعی و در زمان تعطیلات نوروزی صورت می‌گرفت و همین امر مشکلاتی را به دنبال داشت.
 
معاون گردشگری کشور خاطرنشان کرد: نیاز به دائمی کردن خدمات و ایجاد مکانی برای تبادل نظر دستگاه‌های تأثیرگذار در حوزه تسهیلات و خدمات سفر از مهم‌ترین اهداف تشکیل این ستاد بود.
 
وی در ادامه به برخی برنامه‌های دولت تدبیر و امید در راستای توسعه صنعت گردشگری در کشور پرداخت و بیان داشت: معتقدیم با توزیع درست زمان و مکان سفر می‌توانیم بستر را برای استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در این حوزه فراهم کنیم و مانع از بلااستفاده ماندن ظرفیت‌ها شویم.
 
رحمانی موحد افزود: شناسایی و تزریق اعتبار به پروژه‌های نیمه‌تمام که رشد فیزیکی خوبی دارند یکی از اولویت‌های سازمان برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری در سطح کشور است.
 
وی خاطرنشان کرد: بحث گردشگری الکترونیک به عنوان یکی از شاخصه‌های مهم در توسعه گردشگری در اولویت قرار گرفته و سرمایه‌گذاری‌های خاصی در این راستا در سطح کشور صورت گرفته است.
 
رحمانی امنیت پایدار به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخصه‌ها در جذب گردشگران داخلی و خارجی نام برد و بیان داشت: خوشبختانه استان کردستان از امنیت بالایی برخوردار بوده و با توجه به ظرفیت‌های بکر و دست‌نخورده آن، می‌تواند یکی از قطب‌های گردشگری در کشور باشد.
 
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در پایان خاطرنشان کرد: به سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف اعلام شده به جای برگزاری سمینارها و جشنواره‌ها در استان‌هایی مانند اصفهان و شیراز با توجه به پرشدن ظرفیت آنها از استان‌های دیگری همچون کردستان استفاده کنند.
 
این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: امیدواریم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده، شاهد رفع مشکلات استان کردستان در زمینه توسعه گردشگری و توسعه زیرساخت‌ها به ویژه رفع مشکل راه‌های استان باشیم.
او همچنین به معقوله راه اندازی سامانه خانه مسافر اشاره کرد و این امر را سبب توسعه حوزه گردشگری استان ها و ارائه امکانات رفاهی و خدماتی متنوع و سهل تر به مسافران و گردشگران دانست.
 
وی افزود : این سامانه باید تا قبل از تعطیلات تابستان راه اندازی شود و این سایت در 27 خرداد ماه به صورت آزمایشی فعالیت خود را آغاز خواهد نمود.
 
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سایت سامانه خانه مسافر در چند شهر راه اندازی شده که امید است در تمامی شهر های کشور به صورت رسمی فعال و به گردشگران و مسافران ارائه خدمات نماید.
 
وی در خصوص بحث طبیعت گردی و بوم گردی در کشور نیز گفت: نیمی از گردشگری کشور به موضوع طبیعت گردی اختصاص دارد و نباید نسبت به بحث طبیعت گردی بی تفاوت بود چراکه طبیعت گردی خود موجب توسعه گردشگری طبیعی خواهد شد.
 
وی بیان داشت: اگر نگاه ما در کشور با توجه به بافت سنتی روستاها و اقامتگاههای سنتی یک نگاه وی‍ژه باشد یک نوع گردشگری خلاق در حوزه طبیعت گردی و بوم گردی به وجود خواهد آمد و این با عنوان بازگشت به هویت گذشته معرفی می شود که باید در تمامی استانهای کشور عملیاتی گردد.
 
وی افزود: اگر استانها قابلیت ها و ظرفیت های مختص به طبیعت گردی و بوم گردی را دارند باید از آنها استفاده های بهینه برای توسعه بوم گردی و طبیعتگردی استفاده نمایند .
 
این مقام مسئول همچنین از گردشگری بعنوان یک ضرورت و  نیاز یاد کرد و گفت: رویکردهای مربوط به توسعه گردشگری باید در حوزه های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی همراه شود.
 
وی همچنین یادآور شد: برخورداری از میراث و تمدن اسلامی ایرانی بر کسی پوشیده نیست و مهمترین محور برای توسعه گردشگری استفاده از ظرفیت های استان ها می باشد که این میتواند توسعه صنعت گردشگری را بدنبال داشته باشد. لذا نگاه دولت به بحث گردشگری یک نگاه ویژه است و فعالیتهای مربوط به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید مورد توجه سیاست گذاران و مدیران ارشد دولتی قرار گیرد.
 
وی در ادامه خاطر نشان کرد گردشگری محصول هماهنگی همه واحدهای درگیر است و به تنهایی نمی توان برنامه های خود را به سرمنزل مقصود برساند چرا که بحث زیر ساخت ها، تسهیل در رفت و آمد، امنیت و اشتغال در سایه این تعامل ها عملیاتی خواهد شد.
 
رحمانی موحد به بحث گردشگری خارجی اشاره کرد و گفت: در طول دو ماهه سال جاری رشد دویست درصدی ورود گردشگران خارجی به کشور را داشته ایم که این نشان از وجود آرامش و افزایش روابط با دنیای خارج برای ورود گردشگران خارجی به کشور است. بدین شکل در عرصه های داخلی و خارجی موضوع توجه به گردشگری یکی از نیازهای اصلی کشور محسوب می شود که مسئولیت ما را نسبت به تکالیفمان سخت تر کرده است و در پایان گفت گردشگری باعث نزدیکی، دوستی فرهنگها، اقوام و آیین های موجود در کشور خواهد شد و می تواند در بحث اقتصادی و ایجاد اشتغال اثر گذار باشد.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.