بازدید سایت : ۳۴۰۸۲
مکی زاده خبر داد:

◄ خداحافظی با بویه‌های فلزی در پهنه‌های آبی هرمزگان

پروژه پایش برخط علائم کمک ناوبری کلید می‌خورد.

خداحافظی با بویه‌های فلزی در پهنه‌های آبی هرمزگان
تین نیوز |

معاون امور دریایی اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان اعلام کرد: پرونده پیشرفته‌سازی علائم کمک ناوبری و حذف بویه‌های فلزی در پهنه‌های آبی به‌منظور افزایش ضریب ایمنی دریانوردی و یک سال زودتر از برنامه زمانی، بسته شد.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان، اسماعیل مکی‌زاده ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: همگام با رشد کمی و کیفی فن‌آوری در ابعاد ساخت، قدرت مانور و سرعت شناورهای دریایی و ضرورت بهره‌گیری از تجهیزات کمک ناوبری جدید، پروژه ده‌ساله به‌روزرسانی و همگام‌سازی چراغ‌ها و علائم دریایی پهنه‌های آبی استان از اواسط مردادماه ۱۳۸۸ در دستور کار اداره‌کل بندرها و دریانوردی استان هرمزگان قرار گرفت.

وی افزود: علیرغم مشکلات ناشی از تحریم‌ها، درزمینه تامین اقلام و ادوات موردنیاز این پروژه، خوشبختانه باتدبیر و پیگیری مدیران و کارشناسان دریایی و فنی این اداره‌کل و تلاش و پشتکار شرکت راهبر علائم کمک ناوبری طرف قرارداد در حوزه جنوب شرق کشور، تابستان سال جاری آخرین بویه فلزی از آبراهه‌های استان برچیده شد.

معاون امور دریایی اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان، گفت: با جایگزین شدن بویه‌های پلی اتیلن که مجهز به فن‌آوری پیشرفته مطابق با بالاترین استانداردهای بین‌المللی است، پرونده پیشرفته‌سازی علائم کمک ناوبری و بویه‌های دریایی در استان هرمزگان، یک سال زودتر از برنامه زمانی پیش‌بینی‌شده، بسته شد.

مکی‌زاده اضافه کرد: علاوه بر پیشرفته‌سازی صورت گرفته در این فرآیند درازمدت، امکان بهره‌مندی از فن‌آوری‌های‌های پیشتاز در پایش و ارائه خدمات تعمیر و نگهداری و هم‌چنین امکان رصد بر خط علائم کمک ناوبری نیز در این پروژه پیش‌بینی‌شده است.

معاون امور دریایی اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان با تاکید بر اقدامات صورت گرفته توسط این اداره‌کل در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و سرلوحه قرار دادن منویات مقام معظم رهبری به‌منظور خنثی کردن توطئه‌های استکبار جهانی و تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها، خاطرنشان کرد: اجرای پروژه پایش برخط علائم کمک ناوبری نیز در آینده نزدیک کلید خواهد خورد که علاوه بر تسهیل امر ایمنی، امنیت و نظارت گسترده، صرفه‌جویی چشمگیری نیز در بحث هزینه‌ها به دنبال دارد.

وی با اشاره به وجود ۶۰ فروند بویه در پهنه‌های آبی استان، تصریح کرد: طرح پیشرفته‌سازی علائم کمک ناوبری علاوه برافزایش ضریب ایمنی دریانوردی، شرایط تامین امنیت کشتی‌ها، گسترش حیطه نظارتی بر تردد شناورها در پهنه‌های آبی استان به‌ویژه تنگه هرمز و کاهش صدمات علائم را نیز در پی دارد که در این راستا برنامه‌های توسعه‌ای نیز در دست مطالعه است.

بویه ازجمله ابزارهای کمک ناوبری در پهنه‌های آبی است که برای علامت‌گذاری کانال‌ها، نقاط مبنای مهم، نزدیکی به بندرگاه، خطرها، کشتی‌های غرق‌شده و مناطق بااهمیت ویژه به کار می‌رود. این وسیله برای علامت‌گذاری خطوط عبور و مرور در گذرگاه‌های آبی باریک و پرازدحام که مشمول مقررات عبور و مرور هستند، استفاده می‌شود و کشتی‌ها در مسیرهای تعیین‌شده‌ای که دربرگیرنده نقاط ورود و خروج هستند، دریانوردی می‌کنند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.