| کد خبر: 118635 |

آگوست پیکار؛ مخترع بلندپرواز

 تین‌نیوز| آگوست پیکار (۲۸ ژانویه ۱۸۸۴ - ۲۴ مارس ۱۹۶۲) در شهر بازل سوئیس متولد شد. او رکورددار تولید نخستین بالن و زیردریایی با بیشترین میزان ارتفاع‌گیری و عمق کاوی است. پیکار در موسسه تکنولوژی فدرال سوئیس (ETH) در زوریخ درس خواند و در دانشگاه آزاد بروکسل مشغول به کار شد.

به گزارش دنیای اقتصاد، علاقه او به بالن‌ها و کنجکاوی در مورد سطوح فوقانی جو سبب شد تا او به طراحی گوی یا گوندولای آلومینیومی بپردازد که امکان صعود به ارتفاعات بلند را بدون نیاز به لباس ویژه تنظیم‌کننده فشار می‌داد. این طرح او از سوی یک موسسه علمی (FNRS) پشتیبانی و از نظر مالی تامین شد و سرانجام گوی به مرحله تولید رسید. یکی دیگر از اهداف آگوست پیکار برای صعود به ارتفاعات بلند اندازه‌گیری پرتوهای کیهانی بود به مثابه شواهدی تجربی برای نظریه‌های آلبرت اینشتین بود؛ او و آلبرت اینشتین در کنگره سولواری با هم آشنا شده بودند.
 
در ۲۷ ماه مه سال ۱۹۳۱، آگوست پیکار و کیپفر پل با گوی پیکار از آگسبورگ، آلمان، به هوا برخاستند و یک رکورد صعود جدید به کمک بالن را تا ارتفاع ۱۵،۷۸۱ متری رقم زدند. او در نهایت در مجموع بیست و هفت پرواز با بالن داشت که سرانجام رکورد نهایی صعود تا ارتفاع 23.000 متری را ثبت کرد. در سال ۱۹۳۰ او طراحی گوی خویش را در ساخت یک زیر دریایی ژرف پیما تغییر داد؛ اما با شروع جنگ جهانی وقفه‌ای در کارش افتاد تا اینکه سر انجام در سال ۱۹۴۵ نخستین ژرف پیمای خویش را ساخت. این زیر دریایی در سال ۱۹۵۰ تحویل ارتش فرانسه- بلژیک داده شد. پیکار گفته است؛ در نوجوانی به این فکر می‌کردم که چطور می‌توانم آن‌قدر از آسمان و اقیانوس بالا و پایین بروم که هیچ‌کس تاکنون نرفته است و این بیشتر ناشی از روحیه طنزآمیزم بود؛ بزرگ که شدم دانش فیزیک امکان تحقق این تصور را پیش رویم گذاشت؛ بنابرین آنچه شوخی به نظر می‌رسید کاملا جدی شد!
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.