توسعه فعالیت های تولیدی و صنعتی در پسکرانه بنادر عامل جهش تولید است
دبیرکل اتحادیه مالکان کشتی ایران گفت: پسکرانه بنادر از ظرفیت بسیار بالایی برای اشتغال آفرینی و جهش تولید برخوردار هستند.
دبیرکل اتحادیه مالکان کشتی ایران با اشاره به اینکه توسعه فعالیت های تولیدی و صنعتی در پسکرانه بنادر، عامل جهش تولید است، گفت: پسکرانه بنادر از ظرفیت بسیار بالایی برای اشتغال آفرینی و جهش تولید برخوردار هستند.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، یحیی ضیایی مهرجردی درخصوص تحقق شعار سال ۱۴۰۳مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» و نقش مردم و فعالان اقتصادی در توسعه اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: تا زمانی که به این باور نرسیم در تمامی حوزه ها مردم نقش اساسی ایفا می کنند و می توانند عامل تحول باشند کار به خوبی پیش نخواهد رفت و به اهداف تبیین شده دست نمی یابیم.
ظرفیت های بی نظیر دریایی و بندری برای رشد اقتصادی کشور
ضیایی مهرجردی افزود: اقتصاد دریامحور مقوله بسیار مهمی است که نیازمند مردمی شدن است و در حوزه جهش تولید می توان در پسکرانه بنادر اقدامات بسیار مهمی انجام داد.
وی با بیان اینکه در حوزه دریایی و بندری ظرفیت های بسیاری در مسیر رشد اقتصادی کشور داریم که باید به آن ها توجه ویژه داشته باشیم، عنوان کرد: پسکرانه بنادر محیط بسیار مناسبی برای فعالیت کارخانجات تولیدی و صنعتی است و می توانیم شاهد اشتغال آفرینی اثرگذار در این راستا باشیم.
ضیایی مهرجردی با تاکید بر اینکه اگر قصد داریم شاهد مشارکت مردم و فعالان اقتصادی در حوزه تولید باشیم باید فعالیت صنایع آب بر به سواحل کشور منتقل شود، اظهار کرد: متاسفانه صنایع آب بر در مرکز کشور متمرکز شده است و با توجه به تنش های آبی موجود باید اقدام اساسی در این زمینه صورت گیرد و قطعا انجام فعالیت های تولیدی و صنعتی در پسکرانه بنادر، می تواند زمینه ساز جهش تولید با مشارکت مردم باشد.
ضرورت بازبینی قوانین و مقررات فعالیت های تولیدی در پسکرانه بنادر
دبیرکل اتحادیه مالکان کشتی ایران با تاکید بر اینکه باید در اسرع وقت، شاهد بازبینی در قوانین، مقررات، دستورالعمل ها و آیین نامه ها در حوزه تولید به ویژه در پسکرانه بنادر باشیم، گفت: فعالیت در حوزه حمل ونقل دریایی یک زنجیره است و اگر قصد داریم در حوزه فعالیت های تولیدی و صنعتی موفق باشیم باشیم باید شاهد رونق فعالیت های اقتصادی در پسکرانه بنادر باشیم.
رونق گردشگری دریایی با مشارکت مردم رقم خورد
ضیایی مهرجردی با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری دریایی طی سال گذشته شاهد مشارکت مردمی و فعالیت مطلوب لنج ها بودیم، خاطرنشان کرد: در حوزه شناورهای کمتر از ۳۵۰۰ تن نیز ظرفیت بسیار بالایی وجود دارد و می توانیم با اقدامات آموزشی در راستای پرورش نیروی انسانی ایرانی گامی بلند برداریم؛ در این بخش دارای نیروهای خارجی زیادی هستیم که باید از ظرفیت نیروی انسانی ایرانی به خوبی بهره مند شویم.