سهم تصادفات ناوگان اتوبوسی بین شهری کمتر از ۲ درصد است
سهم آمار تصادفات ناوگان اتوبوسی بین شهری در مقایسه با دیگر ناوگان و خودروهای شخصی و سواری کمتر از دو درصد است.
سهم آمار تصادفات ناوگان اتوبوسی بین شهری در مقایسه با دیگر ناوگان و خودروهای شخصی و سواری کمتر از دو درصد است.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرهاد مهریاری مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک این سازمان، ایام نوروز و اربعین حسینی را از پیک های تقاضای سفر با ناوگان عمومی در سفرهای برون شهری عنوان کرد.
وی با تأکید بر اهمیت و ضرورت حمل و نقل ایمن تر در حوزه ناوگان اتوبوسی و مسافربری، عنوان کرد: اگرچه آمار تصادف ناوگان اتوبوسی در مقایسه با دیگر ناوگان و خودروهای شخصی و سواری کمتر از دو درصد است، اما بروز آن تبعات اجتماعی بالایی به همراه دارد.
مهریاری با اشاره به احصاء مشکلات در حوزه ناوگان اتوبوسی بیان کرد: توجه شرکت های حمل ونقل به تجهیز ناوگان و انتخاب رانندگان، ایمنی بیشتر سفرها را رقم می زند.
وی نظارت بر توجه متصدیان شرکت های حمل ونقل به سلامت رانندگان و وسایل نقلیه را ضروری خواند و افزود: افزایش ایمنی و کیفیت سفر در نهایت منجر به بهبود خدمات، رضایتمندی بیشتر و کاهش آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات خواهد شد.
مهریاری اضافه کرد: اگرچه آمار وقوع تصادفات ناوگان اتوبوسی افزایش چندانی نداشته، اما شدت تصادفات در مقایسه با سال های گذشته افزایشی بوده که بسیاری از آن ها ناشی از نقص فنی مستمر وسایل نقلیه، نبستن کمربند ایمنی مسافرین و سرعت بالا گزارش شده است.
مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: کنترل و تطبیق صورت وضعیت با مسافر، کنترل و پایش رانندگان و در نهایت ارزیابی عملکرد شرکت ها و رانندگان از اهمیت بسیار زیادی در افزایش ایمنی سفر داشته و در بهینه سازی خدمات در حوزه حمل و عمومی مؤثر است.
مهریاری افزود: مدیران فنی جزء لاینفک شرکت های حمل و نقل بوده و با بررسی و کنترل موارد لازم، به اطمینان از ایمنی سفر کمک می کنند.
مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با مهم خواندن رعایت ضوابط بارگیری کالا و توشه در خودرو، عدم جا به جایی بارهای خطرناک، قابل اشتعال و مواد فاسدشدنی از طریق ناوگان مسافری گفت: با توجه به در پیش بودن سفرهای نوروزی، افزایش حساسیت ها در ارزیابی وضعیت نظارت شرکت های حمل ونقل و پایش ناوگان و رانندگان اهمیت بسیار زیادی دارد.