بازدید سایت : ۳۴۰۸۲

گام نخست ایران خودرو و مپنا برای تولید ۵۰ دستگاه تارا برقی

در نخستین جلسه عملیاتی کارگروه مشترک خودروهای برقی ایران خودرو و مپنا، گام های مهمی در راستای سیاست های کلان کشور در زمینه تولید نسل جدید خودروها برداشته شد.

گام نخست ایران خودرو و مپنا برای تولید ۵۰ دستگاه تارا برقی
تین نیوز |

در نخستین جلسه عملیاتی کارگروه مشترک خودروهای برقی ایران خودرو و مپنا، گام های مهمی در راستای سیاست های کلان کشور در زمینه تولید نسل جدید خودروها برداشته شد و براساس آن مقرر شد۵۰ دستگاه تارا برقی از سوی ایران خودرو تولید و تجهیزات و زیرساخت های مربوط به آن نیز از سوی مپنا به عنوان گام نخست عرضه خودروهای برقی، تامین شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرخودرو، در نشست مشترک این کارگروه که با حضور مدیران ارشد گروه صنعتی ایران خودرو و شرکت مپنا و با مسوولیت راهبری شرکت تام ایران خودرو برگزار شد، مواردی از قبیل میزان مصرف سوخت خودروهای برقی در مقایسه با خودروهای بنزینی و گازسوز، چالش های شبکه برق برای تامین برق مورد نیاز خودروهای برقی، ایجاد زیرساخت ها، ظرفیت شبکه برق رسانی و نیروگاهی، نوع مشارکت و مدل همکاری گروه مپنا در کارگروه خودروهای برقی، مدیریت انرژی در زمان اوج مصرف و طرح های مطالعاتی ایجاد زیرساخت ها در شهرهای تهران و مشهد مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست عادل پیرمحمدی عضو هیات مدیره ایران خودرو با بیان این که آینده صنعت خودرو در گرو حرکت به سمت خودروهای برقی است، یادآور شد: اگر نتوانیم به موقع فاصله خود را در این بخش با صنعت خودروسازی جهانی کم کنیم، توانایی رقابت پذیری را از دست خواهیم داد.

وی افزود: سایر کشورهای در این حوزه حمایت همه جانبه ای از این صنعت داشته اند و لازم است در داخل نیز علاوه بر حمایت حاکمیت، بتوانیم قوانین و استانداردهای لازم را تدوین کنیم.

پیرمحمدی با اشاره به این که تولید خودروهای برقی از اولویت های اصلی ایران خودرو به شمار می رود، تاکید کرد: این شرکت دست همه کسانی که به توسعه این صنعت کمک می کنند را خواهد فشرد و به خصوص بر توانمندی های گروه مپنا در راستای ایجاد زیرساخت شارژ و ایستگاه ها و تجهیزات مربوط حساب باز می کند.

کیوان وزیری مدیرعامل تام ایران خودرو نیز تاکید کرد: ۵۰ دستگاه تارای برقی را تا اوایل سال آینده تولید و زیرساخت آن نیز از سوی مپنا باید اجرایی شود.

وی خاطرنشان کرد: برنامه تولید ۱۰۰هزار دستگاه خودرو برقی یک عزم ملی را طلب می کند و در واقع هدف نهایی از تولید خودرو برقی رسیدن به خودکفایی و ایجاد ارزش افزوده است. در این عرصه هیچ گاه به دنبال واردات قطعات نخواهیم بود و توانمندی های دو طرف مپنا و گروه صنعتی ایران خودرو در حوزه تولید خودرو و ایجاد زیرساخت شارژ اثبات شده است و اکنون بهتر است حاکمیت برای ارتقای ظرفیت های حمل و نقل سفارش گذاری کند؛ چرا که پتانسیل تولید وجود دارد.

وی تصریح کرد: ما با تولید این خودروها حسن نیت صنعت خودرو برای تولید خودروهای برقی را نشان خواهیم داد و گام بلندی را برای تولید انبوه این خودروها با حمایت های فرادستگاهی پیش خواهیم برد.

در پایان مقرر شد، در جلسات آینده قوانین و استانداردها، زیرساخت های شارژ و ارایه نوع سازماندهی فعالیت ها در راستای ارتباط با نهادهای مختلف مورد بررسی قرار گیرد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.