◄ امضا کنید؛ کارزار دو بانده شدن جاده نصرآباد به شهرضا
کارزار دو بانده شدن جاده نصرآباد به شهرضا از سوی مردم شهرستان جرقویه به راه افتاد.
باند جدید مسیر شهر نصرآبادجرقویه به شهرضا در استان اصفهان که یک مسیر ترانزیتی فرسوده و قدیمی است مدتی است که نیمه کاره رها شده است.
به گزارش خبرنگار تین نیوز، مسیر شهر نصرآباد جرقویه به شهرضا حدود ۲۵ کیلومتر است، باند موجود قدیمی، فرسوده، دارای پیچ های خطرناک و فاقد شانه های خاکی مناسب و پر از چاله و دارای مشکلات زیاد است و نیاز مبرم و خیلی فوری به بهسازی و روکش آسفالت و ایجاد شانه های مناسب دارد. از باند جدید حدود ۳ کیلومتر اجرا و رها شده و نیاز فوری به ادامه و تکمیل دارد.
به گفته مردم شهرستان جرقویه اگر این بهسازی اجرا و باند جدید تکمیل و این مسیر چهار خطه شود علاوه بر کاهش تصادفات و تلفات جانی و مالی، می تواند به عنوان یک مسیر ترانزیتی بخش بزرگی از بار ترافیکی اصفهان را پوشش دهد و باعث کاهش ترافیک جنوب و شرق کلانشهر اصفهان شود.
اخبار مرتبط مهم را بخوانید:
شاکیان آزادراه قائم شهر ساری برای توقف آن امضا جمع می کنند!
در کارزار دو بانده شدن جاده نصرآباد به شهرضا که به امضای سوی مردم شهرستان جرقویه رسیده است از وزیر راه و شهرسازی خواسته شد تا به منظور جلوگیری از تصادفات جاده ای مرگبار در این محور مواصلاتی هر چه زودتر نسبت به اتمام باند جدید جاده نصرآباد به شهرضا اقدام لازم صورت گیرد.
مشروح این در خواست به شرح ذیل است:
وزیر محترم راه و شهرسازی
جناب آقای مهندس مهرداد بذرپاش
با سلام و احترام
باز هم جاده، باز هم تصادف، باز هم مرگ، باز هم غم...
محور ارتباطی نصراباد به شهرضا یکی از محورهای مواصلاتی مهم کشور است و علاوه بر این که تنها مسیر دسترسی مردم شرق اصفهان به شهرضا می باشد، محل تردد و ارتباط استان هایی مانند فارس، چهار محال، خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر و … به استان هایی مانند یزد، سمنان، خراسان رضوی و… و به قولی بخشی از مسیر طریق الرضاست.
این جاده به علت عرض کم، پیچ های زیاد، آسفالت فرسوده و نداشتن شانه خاکی متناسب از یک طرف و تردد زیاد با توجه به مطالب فوق، سالانه جان افراد زیادی را می گیرد و خانواده های بسیاری را داغدار می کند؛ اما علیرغم پیگیری های متعدد و در جریان قرار گرفتن مسئولان استانی و کشوری طی سال های گذشته، اقدام شایسته ای جهت بی خطرسازی این محور قاتل صورت نگرفته است.
اگر مثلث انسان، جاده و خودرو را در نظر بگیریم، محور فوق یادآور خاطرات تلخ و غم بار برای کسانی است که عزیزانشان را در این محور از دست داده که کماکان بعضاً تبعات اجتماعی و روانی آن پابرجاست...