◄ ۹ هزار هکتار باغ و گلخانه در کاشان وجود دارد
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان گفت: ۶ هزار و ۳۰۰ هکتار زمین زراعی و ۹ هزار هکتار باغ و گلخانه در کاشان وجود دارد و بیش از ۱۰ هزار خانوار در بخش کشاورزی این شهرستان فعالیت میکنند.
کاشان| معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان گفت: ۶ هزار و ۳۰۰ هکتار زمین زراعی و ۹ هزار هکتار باغ و گلخانه در کاشان وجود دارد و بیش از ۱۰ هزار خانوار در بخش کشاورزی این شهرستان فعالیت می کنند.
وی گفت:نزدیک به یک هزار میلیارد ریال از تسهیلات بخش کشاورزی و صنایع وابسته که بر اثر بیماری کووید ۱۹ در این شهرستان خسارت دیده بودند، امهال شد.
مسعود خاندایی بیان کرد: این تسهیلات در اختیار ۲۵ نفر از کشاورزان، مرغداران، گلاب گیران، گل کاران و سایر صنایع وابسته به بخش کشاورزی قرار گرفته بود.
وی افزود: متقاضیان هفت درصد از این بدهی را پرداخت می کنند و سایر مبلغ نیز با هدف تشویق و روحیه دادن به تولیدکنندگان در ۶۰ قسط به مدت پنج سال پرداخته می شود.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان اظهار داشت: با این اقدام شرایط بسیار مطلوبی برای متقاضیان اتفاق افتاد که موجب رونق تولید در این شهرستان نیز خواهد شد.
وی تاکید کرد: آمادگی بیشتری برای امهال تسهیلات تولیدکنندگان در این شهرستان وجود دارد چون دولت در حوزه امهال تا کنون هیچ محدودیتی اعلام نکرده است.
خاندایی با اشاره به برگزاری پنج نشست کارگروه رفع موانع تولید و اشتغال در سال جاری، اضافه کرد: همه مصوبه های این کارگروه مانند استان و کشور برای دستگاه های مربوطه لازم الاجرا است.
وی تشریح کرد: برخی موضوع های این نشست قابلیت اجرایی در شهرستان را دارند و مسوولان دستگاه ها موظف به اجرای آنها هستند تا با توجه به امکانات موجود و بر اساس قوانین، مقررات و آیین نامه ها شرایط اشتغال و سرمایه گذاری را در این شهرستان را تسهیل کنند.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان ادامه داد: برخی مصوبه های نشست کارگروه رفع موانع تولید و اشتغال باید در مرکز استان اصفهان تصمیم گیری و اجرا شود که این مهم به صورت رسمی به استان اعلام می شود و پس از پیگیری، دستگاه ها موظف هستند در مدت ۱۵ روز پاسخ آن را بدهند.
وی همچنین از مقدمات واگذاری زمین های دارای مجوز شورای برنامه ریزی و توسعه استان اصفهان برای سرمایه گذاری خبر داد و گفت: یک قطعه از این زمین ها برای سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد ریالی بخش روستایی انجام خواهد شد.
خاندایی افزود: قرار است سرمایه گذار با هدف جلوگیری از خام فروشی و همچنین اشتغال زایی، در بخش فرآوری سنگ امکانات و تجهیزات را در یکی از روستاهای این شهرستان فراهم کند.
وی همچنین یادآور شد: با وجود اینکه کرونا مشکلاتی را برای همه کشور ایجا کرد اما کاشان توانست در سه ماه نخست امسال ۴۸ میلیون دلار کالا به خارج از کشور صادر کند که در این زمینه از ۱۵ استان کشور در جایگاه بالاتری قرار گرفت.
ویروس کرونا ۲۰۱۹ (COVID-۱۹) که نخستین بار در ووهان چین شناسایی شد، در نهایت به بیشتر کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشت تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۸ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.