بازدید سایت : ۳۴۰۸۲

ورود نخستین قطار حمل گندم از مبادی ورودی کشور به سیستان و بلوچستان

ورود نخستین قطار حمل گندم از مبادی ورودی کشور به سیستان و بلوچستان
|
تین‌نیوز| نخستین قطار حمل گندم از مبادی ورودی کشور به استان سیستان و بلوچستان با ظرفیت سالیانه 400 هزار تن، با حضور استاندار سیستان و بلوچستان،عضو هیئت مدیره راه آهن جمهوری اسلامی، فرماندار زاهدان و شماری از مسئولان استانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روزنامه جمهوری اسلامی، استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش بسیار ارزشمند دولتمردان، زیرساخت‌های توسعه پایدار در استان با بهره‌برداری از ظرفیت شبکه ریلی در حمل کالا و مسافر در حال تکمیل شدن است. علی اوسط هاشمی با بیان اینکه درآینده نزدیک بزرگترین شبکه ریلی را در استان خواهیم داشت که در هیچ یک از استانها اتفاق نیفتاده است، افزود: برای حمل 400 هزار تن گندم به استان نیاز هست 20 هزار کامیون در جاده‌ها تردد کنند که این مسئله استهلاک، آلودگی صوتی و ترافیک جاده‌ای را به همراه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: هر واگن 56 تن گندم ظرفیت حمل دارد یعنی برابر با ظرفیت 3 کامیون حامل گندم که با یک سوم واگن‌ها تمام گندم مورد نیاز استان تامین می‌شود. وی با اشاره به برخورداری استان از شبکه حمل و نقل ترکیبی گفت: توسعه باند فرودگاهی، برخورداری از 2 ایرلاین، پایانه مسافربری و خط کشتیرانی مسقط به عمان در استان انجام شده است. استاندار با بیان اینکه کاهش تعداد تصادفات یک ضرورت است که باید این نقص مدیریتی برطرف شود؛ افزود: در دهه 70 آمار تصادفات جاده‌ای 34 هزار مورد بود که اکنون به 17 هزار رسیده است ولی باز هم زیبنده ملت نیست و راهکار آن هماهنگی بین بخشی است.

وی بر استفاده از ظرفیت بند (ق) تبصره بودجه برای توسعه شبکه حمل و نقل استان تاکید کرد.هاشمی تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت شبکه ریلی می‌توان ارتباط سایر استان‌ها را با این استان توسعه بخشید زیرا آشنایی مردم نسبت به این استان در توسعه روابط نهفته است لذا باید از این ظرفیت حداکثر بهره‌برداری صورت بگیرد. وی با اشاره به معرفی سیستان و بلوچستان به عنوان مقصد ناشناخته گردشگری برای ایرانیان در سال آینده گفت: تقویم 96 را به پاس احترام به حق مردم توسعه بدهید.وی خواستار ایجاد مراکز فروش بلیط قطار زاهدان در تمام استانها شد و افزود: سیستان و بلوچستان را به عنوان مقصد گردشگری سایر استان‌ها تعریف کنید تا روان بودن ارتباط جاری شود.

 
هاشمی توسعه شبکه ریلی پایدار با پاکستان و افغانستان در جهت منافع ملی 2 کشور با رویکرد توسعه ترانزیت را مهم توصیف کرد و ادامه داد: در حال حاضر اصلاح شبکه ریلی در میرجاوه برای افزایش سطح روابط و پذیرش زائران کشور پاکستان باید در اولویت مسئولان راه آهن باشد

 
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.