| کد خبر: 117132 |

فرهنگ سازی برای توسعه شهرسازی ریل پایه نهادینه شود

تین‌نیوز| درویش تصریح كرد: هر شهری كه بتواند فضای بیشتری را برای سامانه های حمل و نقل ریلی اختصاص دهد آن شهر می تواند ضریب شادی مردم را افزایش و آلودگی صوتی و هوا را كاهش دهد.

به گزارش روابط عمومی شركت راه آهن جمهوری اسلامی ایران؛ محمد درویش مدیر كل دفتر مشاركت های مردم در سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینكه برای داشتن سكونت های شهری با كیفیت نیازمند حركت به سمت استفاده از حمل و نقل ریلی هستیم، عنوان كرد: مهم‌ترین كار برای حل مشكل ترافیك و آلودگی هوا، توسعه حمل و نقل عمومی است، و توسعه حمل و نقل ریلی می‌تواند مهمترین راه حل مشكل ترافیك و آلودگی هوای كلان شهرها باشد.

وی افزود: یكی از سیستم هایی كه در عرصه حمل ونقل، از اهمیت بالایی برخوردار است و در تمام ممالك دیگر همیشه برآن تأكید شده است، سیستم حمل و نقل ریلی یا خطوط آهن است ، سیستمی كه به عقیده كارشناسان اقتصادی بسیار ارزان و دارای حجم انتقالات و مبادلات بالا بوده و در مدت زمان كمی، می تواند بسیاری ازمشكلات حمل و نقل كالا را حل كند.

درویش تصریح كرد: هر شهری كه بتواند فضای بیشتری را برای سامانه های حمل و نقل ریلی اختصاص دهد آن شهر می تواند ضریب شادی مردم را افزایش و آلودگی صوتی و هوا را كاهش دهد.

مدیر كل دفتر مشاركت های مردم در سازمان حفاظت محیط زیست افزود: مردمی كه از حداكثر راندمان برای بهبود رشد اقتصادی كشور خود برخوردار شوند به طور حتم محیط زیست آن منطقه حفظ خواهد شد.

وی بیان داشت: بیشتر شهرهای جهان با مشكل ترافیك مواجه هستند و همه به یك راه‌حل رسیده‌اند كه حمل‌ونقل شهری را توسعه داده و آن را با سیستم حمل‌ونقل برون‌شهری یكپارچه كنند و امروز روند رو به رشد سوانح و تصادفات جاده‌ای در كشور موجب شده تا موضوع شهرسازی ریل پایه مطرح و نسبت به فرهنگ‌سازی آن اقدامات جدی صورت گیرد.

وی عنوان كرد: باید برای رفع این معضل سیستم حمل‌ونقل عمومی را به صورت یكپارچه در نظر بگیریم و سامانه‌های حمل‌ونقل شهری و برون‌شهری باید با هم ارتباط داشته باشند تا كارآیی داشته باشند.

درویش در ادامه به ایستگاه های ریلی در درون شهرها اشاره كرد و گفت: نگاهی به وضعیت فعلی ایستگاه‌های راه‌آهن در كشور نشان می‌دهد تعداد زیادی از این ایستگاه‌ها بیرون شهرها جانمایی شده‌اند و همین مسئله موردانتقاد مسئولان و كارشناسان است.

وی خاطر نشان كرد: بسیاری از شهرهای جهان كه راه‌آهن در آنها قدمتی چند صد ساله دارد، در حال حاضر ایستگاه‌های اصلی قطار را در دل خود جای داده‌اند بنابراین وجود ایستگاه‌های قطار در دل شهرها موجب می‌شود مسافر این امكان را داشته باشد تا در زمان كمتری به قطار دسترسی یابد. در واقع باید این بستر برای مسافران فراهم باشد كه در كمترین زمان و با گذر از كوتاه‌ترین مسیر، به ایستگاه راه‌آهن برسند.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.