بهرهبرداری از چهار طرح راه و شهرسازی شهرستان شیروان در خراسان شمالی

تیننیوز| مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی از بهره برداری 4 طرح راه و شهرسازی این شهرستان در خراسان شمالی در چهارمین روز از هفته دولت با حضور وزیر ارتباطات و فناوری، معاونین استاندار، امام جمعه، فرماندار شیروان و شماری از مسئولان استانی و شهرستانی خبر داد.
به گزارش تیننیوز به نقل از اداره روابط عمومی راه و شهرسازی خراسان شمالی علی اصغر بدیعی مقدم گفت: طرح روکش آسفالت گرم محور روستایی قزلحصار-شورک به طول مجموع 2/9کیلومتر با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد و 500 میلیون ریال و محور شیروان-لوجلی –بارزو به طول 5 کیلومتر و با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد و 964 میلیون ریال در هفته دولت به بهره برداری رسید.
وی اضافه کرد: زیرسازی ابنیه فنی و آسفالت گرم راههای روستایی محور های حصارقوشخانه به طول 3/4 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد و دویست میلیون ریال و راه روستایی برزلان به طول 5/2 کیلومتر با اعتبار 9 میلیارد و 500 میلیون ریال از دیگر طرحهای افتتاح شده در شهرستان شیروان بود که امروز افتتاح شد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: در مجموع این 4 پروژه که امروز افتتاح شد 37 میلیارد و 164 میلیون ریال هزینه شده است.
در هفته دولت امسال 83 پروژه در شیروان با اعتبار 70 میلیارد و938 میلیون ریال در حوزه آب روستایی، آب شهری، جهاد کشاورزی، گاز، راه و شهرسازی، شهرداری، طرح هادی، بهداشت و ... افتتاح مورد بهره برداری قرار گرفت.
این شهرستان 157 هزار نفری در 60 کیلومتری شرق بجنورد واقع است.