بازدید سایت : ۴۴۹۱۱
| کد خبر ۱۰۰۵۰۰
کپی شد
در هفته دولت با حضور وزیر راه و شهرسازی انجام شد:

بازدید آخوندی از عملیات اجرایی تونل شهر جدید علوی به بندر شهیدرجایی

بازدید آخوندی از عملیات اجرایی تونل شهر جدید علوی به بندر شهیدرجایی
|

تین‌نیوز| وزیر راه و شهرسازی از عملیات اجرایی تونل شهر جدید علوی به بندر شهید رجایی با اعتبار ۲۸ میلیارد تومان بازدید کرد.

 عباس آخوندی از عملیات اجرایی تونل ۲ کیلومتری شهر جدید علوی به بندر شهید رجایی که با اعتبار ۲۸میلیارد تومان در حال تکمیل است بازدید کرد.

گفتنی است، عملیات حفاری این تونل در پایان آذرماه تکمیل و با انجام عملیات لاینیگ، بهره‌برداری از آن در سال ۹۶ انجام می‌شود.

این تونل در سال ۱۳۹۰ طی تفاهمنامه با نیروی دریایی سپاه شروع و ۱۹۱۰ متر آن از سوی نیروی دریایی سپاه حفاری و ۶۰ متر باقی‌مانده سال گذشته با مناقصه به شرکت فراز راه معین واگذار شد.

آیین بهره‌برداری از ۳۰ پروژه دریایی و بندری هرمزگان به مناسبت هفته دولت در چهارمین روز از این هفته با حضور وزیر محترم راه و شهرسازی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، استاندار، جمعی از مسئولان استانی و اعضای شورای حمل‌ونقل استان هرمزگان برگزار می‌شود.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.