بازدید سایت : ۷۲۵۰۴

◄ شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های کاربراتوری در هزارتوی تعیین تکلیف

◄ شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های کاربراتوری در هزارتوی تعیین تکلیف
|

تین‌نیوز| وعده توقف شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های کاربراتوری از چندین ماه قبل، امید حذف کامل این وسیله دودزا را به ارمغان آورده بود که ناگهان انتشار اخباری مبنی بر تولید مجدد نیم میلیون موتورسیکلت کاربراتوری امیدها را نسبت به اجرای این مصوبه، کمرنگ کرد.

 
به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، اگرچه سازمان حفاظت محیط زیست معتقد است که شماره‌گذاری این تعداد موتورسیکلت کاربراتوری احتیاج به مصوبه جدید دولت دارد اما طبیعتا جامعه انتظار واکنش قاطعانه‌تری از دستگاه‌های متولیدارد. 

در این میان تعداد موتور سیکلت‌های موجود کاربراتوی با عدد مشخصی اعلام نشده اما، برخی از منابع موثق آن‌را 430 هزار دستگاه اعلام کرده‌اند.

نطرات متعددی در ارتباط با شماره‌گذاری تعداد باقیمانده موتورسیکلت کاربراتوری وجود دارد که اکثر آنها، تاکید بر جلوگیری از شماره‌گذاری این وسیله‌نقلیه آلاینده دارد.
 
در گفت‌وگویی که با چند نفر از مسئولان تولید، فروش، شورای اسلامی و پلیس صورت گرفت، به بررسی چگونگی اوضاع شماره‌گذاری و تکلیف موتورسیکلت‌های باقیمانده در کارخانه‌ها پرداختیم که نتایج آن در ادامه خواهد آمد.

رئیس اتحادیه فروشندگان و تولید کنندگان موتورسیکلت کشور در این‌باره، اظهار داشت: دستورات لازم جهت بررسی بازار فروش از ابتدای سال جاری به مدیران هر بخش داده شده تا میزان ضرر مراکز تولیدی پیش از پایان سال با توجه به مصوبه عدم شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های کاربراتوری مورد سنجش قرار بگیرد.

محمدخادم منصوری با اشاره به کاهش شدید فروش موتورسیکلت در کشور، تصریح کرد: با توجه به این‌که فروش موتورسیکلت با پلاک 95 با مشکل رو‌به‌رو شده و بسیاری از فروشندگان با مشکل اقتصادی جدی مواجه شدند لذا، درخواست خود را به صورت کتبی به اداره دارائی برای همراهی با این این صنف ارسال خواهیم کرد.

ابوالفضل حجازی رئیس انجمن تولید کنندگان موتورسیکلت نیز در خصوص مسائل موجود در این بخش، گفت: با تصمیم هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان موتورسیکلت، قرار است تا اواسط اسفندماه از صحبت کردن در این‌باره خودداری شود.

وی در ادامه سخنان خود در گفت‌وگو با این شبکه خبری، تصریح کرد: تلاش‌هائی در حال صورت گرفتن است و گزارشات در اسفندماه به همراه مستندات در اختیار رسانه‌ها قرار داده خواهد شد.
 
حجازی با بیان‌ این‌که «هنوز به جمع‌بندی نهائی درباره موجودی موتورسیکلت کارخانه‌ها نرسیده‌ایم»، افزود: خوشبختانه تحرکات خوبی در این حوزه به چشم می‌خورد و تولیدکنندگان داخلی درصدد تولید موترسیکلت‌ برقی و انژکتوری برآمده‌اند.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران نیز در خصوص تکلیف شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های کاربراتوری، ابراز داشت: براساس مصوبه دولت، مقرر است تا شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های کاربراتوری به دلیل نقش تاثیرگذار آنها در افزایش آلاینده‌ها، متوقف شود.

ابوالفضل قناعتی با تاکید بر توجه ویژه اعضای شورای شهر به مقوله منابع آلاینده در شهر، گفت: وزارت‌صنعت و وزارت‌کشور طبق توافق از شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های کاربراتوری جلوگیری کرده و نسبت به آن اتفاق نظر دارند.

در پایان این‌گزارش سرهنگ جهانی رئیس آموزش پلیس راهور ناجا نیز، گفت: کماکان شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های کاربراتوری از سوی پلیس متوقف است و این کار بنا بر مصوبه هیات‌وزیران ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: موتور سیکلت‌های کاربراتوری به هیچ عنوان از سوی پلیس شماره‌گذاری نخواهند شد.
 
 
 
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.