| کد خبر: 214637 |

◄ کلیات چهار پایانه صادراتی تخصصی در سیستان و بلوچستان به تصویب رسید

کلیات چهار پایانه صادراتی تخصصی به منظور بهره‌گیری از فرصت مرز و رونق صادرات در کارگروه صادرات غیرنفتی این استان تصویب شد.

تین نیوز

زاهدان| معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: کلیات چهار پایانه صادراتی تخصصی به منظور بهره‌گیری از فرصت مرز و رونق صادرات در کارگروه صادرات غیرنفتی این استان تصویب شد.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، ماندانا زنگنه در کارگروه صادرات غیرنفتی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: با تقویت و ایجاد زیرساخت‌های تجاری و راه‌اندازی پایانه‌های صادراتی می‌توان گام‌های موثری در راستای ارتقای جهش تولید برداشت و کشور به جای یک وارد کننده به صادرات کنندهای قدر مبدل شود.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده پایانه صادراتی معدن و شیلات در چابهار و پایانه صادراتی تخصصی نفت و گاز در ریمدان و میرجاوه به تصویب اعضای کارگروه صادرات غیر نفتی سیستان و بلوچستان رسید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد : سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بر اساس کلیات مصوب این پایانه‌های صادراتی مکلف شد اعلام حضور برای جذب سرمایه گذار دهد تا با توجه به حجم قابل توجهی از سرمایه مورد نیاز در این بخش از بین متقاضیان افرادی که توان فنی و مالی دارند را انتخاب کند تا آنان برای راه‌اندازی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی تاکید کرد: پایانه‌های صادراتی یک زیر ساخت است که صادرات را تسهیل می‌کند به طوریکه سایر صادر کنندگان نیز می‌توانند از این زیر ساخت‌ها ایجاد شده بهره‌مند شوند.

زنگنه بیان کرد: همچنین با توجه به غیر فعال بودن ۲ پایانه صادراتی موجود در سیستان و بلوچستان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان باید پیگیری‌های لازم را در زمینه فعال کردن این پایانه‌ها در اولویت قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قرار گرفتن سیستان و بلوچستان در همسایگی دو کشور افغانستان و پاکستان و نیز در اختیار داشتن تنها بندر اقیانوسی ایران اسلامی سبب شده تا مزیت‌های فراوان تجارت مرزی در این بخش از کشور ایجاد شود توسعه اقتصاد مرز می‌تواند زمینه ساز جهش تولید و توسعه استان باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: قرابت فرهنگی، برخورداری از مرز مشترک و توانمندی اقتصادی، بازار بکر و کم رقابت، مکمل بودن اقتصاد این استان و کشور همسایه از جمله مزیت‌ها و نقاط قوت تجارت منطقه با کشورهای همجوار آن است.

سیستان و بلوچستان واقع در جنوب شرق ایران اسلامی حدود هزار و ۶۰۰ کیلومتر یعنی معادل یک ششم از مجموع مرزهای جمهوری اسلامی ایران، با کشورهای افغانستان، پاکستان و حوزه دریای عمان مرز دارد.

طول مرزهای خاکی سیستان و بلوچستان با کشور افغانستان حدود ۳۰۰ کیلومتر یعنی معادل یک سوم از کل مرز ایران با افغانستان و طول مرزهای خاکی مشترک استان با کشور پاکستان ۹۲۱ کیلومتر است که مجموع کل مرز مشترک ایران و پاکستان را تشکیل می‌دهد.

طول مرزهای آبی سیستان و بلوچستان در سواحل دریای عمان با کشور پاکستان نیز ۳۷۰ کیلومتر است.

 

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.