| کد خبر: 8518 |

گزارش رئیس پلیس راه استان کرمان از حوادثجاده‌ای ۲ ماه گذشته

تین نیوز | رئیس پلیس راه استان کرمان گفت: در دو ماه اخیر 54 درصد تصادفات استان در محورهای برون شهری مربوط به واژگونی بوده است.
 
سرهنگ «حجت‌آبادی» صبح امروز(چهارشنبه هفتم خردادماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تسریع در دو بانده کردن راه‌های استان کرمان و راه‌اندازی مجتمع‌های اقامتی و تفریحی بین راهی برای استراحت رانندگان یک ضرورت است.
 
وی گفت: استان کرمان بعلت طول راه‌ها و حمل و نقل بار و مسافر و قرار گرفتن در مسیر ترانزیت کالا از بنادر کشور، جایگاه ویژه‌ای دارد.
 
رئیس پلیس راه استان کرمان افزود: استان کرمان، بخش‌هایی دارد که خود باعث حداکثر حجم ترافیک در همه‌ی ایام به خصوص در فصل بهار می‌شود.
 
حجت‌آبادی وضعیت حمل بار و تره‌بار جنوب استان هم‌چنین منابع غنی و معدنی وجود مزیت‌های کشاورزی و معدنی در این استان را از علل دیگر حجم ترافیک برشمرد.
 
نبود جاذبه‌های اقامتی بین شهرهای استان، از مشکلات موجود در حوزه‌ی حمل و نقل
وی تصریح کرد: نبود جاذبه‌های اقامتی بین شهرهای استان کرمان، یکی از مشکلات موجود در حوزه‌ی حمل و نقل است که این امر موجب می‌شود که رانندگان وسائل نقلیه مسافت طولانی را طی کنند که این وضعیت باعث بیشترین تصادفات واژگونی‌های ناشی از خستگی مربوط به استان کرمان است.
 
رئیس پلیس راه استان کرمان افزود: قرار گرفتن استان کرمان در مسیر کالاهای وارداتی سبب شده که بیشترین حمل و نقل کالا را داشته باشیم.
 
وی ادامه داد: در استان کرمان با ضرورت جابجایی بیش از 20 میلیون لیتر، فرآورده‌های نفتی تانکرهای حامل سوخت موجب تردد بسیار شده است.
 
جان باختن 117 نفر در تصادفات جاده‌ای
حجت‌آبادی شمار جان‌باختگان جاده‌ای استان کرمان را 117 نفر برشمرد و افزود: در دو ماه امسال تاکنون 117 نفر بعلت وقوع حوادث رانندگی در محورهای برون شهری استان کرمان جان باختند.
 
پلیس راه استان کرمان افزود: در مجموع 344 فقره تصادف جرحی و فوتی در استان کرمان در دو ماه امسال رخ داد که 90 فقره فوتی و 254 فقره جرحی بوده است که در این حوادث علاوه بر فوت 117 نفر، 468 نفر نیز مجروح شده‌اند.
 
سهم 60 درصدی کشته‌شدگان سرصحنه‌ی سوانح
وی خاطرنشان کرد: 60 درصد کشته‌شدگان حوادث رانندگی در راه‌های برون شهری در صحنه‌ی تصادف جان باختند و 40 درصد در مسیر بیمارستان و داخل بیمارستان‌ها جان خود را از دست داده‌اند.
 
این مسئول یادآور شد: از مجموع حوادث رانندگی در محورهای برون شهری استان کرمان، 186 فقره واژگونی، 123 فقره برخورد دو یا چند وسیله نقلیه با یکدیگر و 35 فقره معادل 10 درصد برخورد با عابر پیاده بوده است.
 
سرهنگ حجت‌آبادی افزود: 184 فقره از حوادث رانندگی استان کرمان در راه‌های اصلی و 160 فقره در راه‌های فرعی و روستایی بوده است.
 
نقش 24 درصدی موتورسیکلت‌ها در تصادفات
وی با بیان اینکه در 24 درصد تصادفات، موتورسیکلت‌ها نقش داشته است، گفت: 18 نفر در این تصادفات فوتی و 95 نفر جرحی بودند.
 
حجت‌آبادی افزود: 46 تصادف در ساعت‌های 16 تا 24 بوده است که بیشترین درصد بوده و 38 درصد تصادفات از 8 صبح تا 16 و 16 درصد از 24 تا 8 صبح بوده است.
 
رئیس پلیس راه استان کرمان اظهار کرد: در 41 درصد تصادفات عدم توجه به جلو، در 23 درصد تخطی از سرعت مطمئنه و در 11 درصد تصادفات عدم توانایی در کنترل وسیله‌ی نقلیه بیشترین علل وقوع تصادفات بوده است.
 
وی تصریح کرد: 71 درصد کشته‌شدگان حوادث رانندگی در محورهای برون شهری استان کرمان، مرد و 29 درصد زن بودند.
 
حجت‌آبادی افزود: از مجموع تصادفات، سواری‌ها 63 درصد، وانت‌بارها 16 درصد، موتورسیکلت‌ها 10درصد، کامیون‌ها 8 درصد و اتوبوس‌ها 3 درصد را شامل می‌شوند.
 
بیشترین حوادث رانندگی در محور «بم - کرمان»
رئیس پلیس راه استان کرمان درباره‌ی بیشترین تصادفات در محورهای برون‌شهری، گفت: بیشترین حوادث رانندگی در محور «بم - کرمان» با وقوع 15 فقره رتبه‌ی نخست تصادف بوده است و محورهای «انار – رفسنجان»، «ماهان – بم»، «شهربابک - انار»، محورهفت باغ ، «سیرجان – کرمان»، «بافت – ارزوئیه»، «کرمان – چترود»، «راور – کرمان» و «کرمان - باغین» بترتیب در رتبه‌های بعدی از نظر تعداد وقوع تصادفات قرار دارند.
 
کاهش 17 درصدی کشته‌شدگان در جاده‌های برون شهری
حجت‌آبادی با تأکید بر اینکه پارسال 17 درصد معادل 142 نفر کاهش کشته در جاده‌های برون‌شهری را داشتیم، افزود: باید روال کاهش تصادفات و تلفات جانی را ادامه دهیم.
 
وی علت بسیاری از حوادث رانندگی را سرعت‌های زیاد برشمرد و افزود: هم‌اکنون 19 دستگاه دوربین ثابت سرعت‌سنج نصب شده که 270 کیلومتر از جاده‌های استان کرمان را شامل می‌شود.
 
حجت‌آبادی افزود: اختصاص و نصب دوربین‌های ثابت سرعت‌سنج از طریق اداره‌کل حمل و نقل و پایانه‌های استان از ضروریات استان کرمان است.
 
فرمانده‌ی پلیس راه استان کرمان با تأکید بر ضرورت نهادینه کردن فرهنگ ترافیک در جامعه به‌ویژه از سنین کودکی گفت: همکاری دهیاران و راهداران در نهادینه کردن این فرهنگ بسیار تأثیرگذار است.
 
وی آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس حاشیه‌ی راه‌ها، همکاری ادارات بیمه برای کلاه ایمنی برای راکبان موتورسیکلت، اختصاص پایگاه‌های اورژانس و امداد و نجات در راه‌های فرعی و اصلاح راه‌ها از ضرورت‌های حوزه‌ی ترافیکی در راه‌های برون‌شهری برشمرد و یادآور شد: با وجود افزایش تولید خودرو و افزایش حجم راه‌ها در استان کرمان، میزان کشته‌های تصادفات کاهش داشته که مهم است و باید تلاش شود که این تعداد کاهش یابد.
 
تست الکل رانندگان در محورهای برون شهری با جدیت بیشتری دنبال می‌شود
حجت‌آبادی خاطرنشان کرد: تست الکل رانندگان در محورهای برون شهری با جدیت بیشتری دنبال می‌شود و افرادی که ضمن استفاده از مشروبات الکلی، نسبت به رانندگی اقدام کنند، ضمن جریمه و معرفی به دستگاه قضایی، برخوردهای قانونی لازم با آنها انجام می‌شود.
 
وی خاطرنشان کرد: بمنظور ارتقای امنیت ترافیکی و افزایش مشارکت عمومی مردم در کنترل حوادث رانندگی، سامانه‌ی پیامکی 147 در پلیس راه کشور راه‌اندازی شده است که با استفاده از آن، کنترل وسائل نقلیه مسافربری بین راهی توسط مسافران این وسائل انجام می‌شود و برخورد قانونی از سوی پاسگاه مربوطه انجام می‌شود و از رانندگان خواست تا با استراحت کافی و نداشتن عجله و شتاب در حین رانندگی حافظ جان خود و دیگران باشند.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.