| کد خبر: 4706 |

اتصال شبکه های ریلی ایران و جمهوری آذربایجان، صفحه جدید در روابط تجاری دو کشور

تین نیوز |  روزنامه ˈباکو خبرˈ به اظهارات اخیر سفیر جمهوری آذربایجان در ایران در خصوص اهمیت اتصال شبکه های ریلی دو کشوراشاره کرد و نوشت: اتصال خطوط راه آهن ایران و جمهوری آذربایجان می تواند صفحه جدیدی را در روابط اقتصادی و تجاری دو کشور بگشاید.

این رسانه آذری با یادآوری اینکه ایران از کشورهایی است که به آب های اقیانوس هند دسترسی دارد ، افزود: بیش از 20 سال از اتصال شهر ساحلی بندر عباس به خطوط راه آهن می گذرد. از این منظر اتصال شبکه ریلی ایران به خطوط راه آهن جمهوری آذربایجان، می تواند انتقال محصولات از کشورهای آسیای جنوبی ، آسیای جنوب شرقی و همچنین کشورهای عربی را تسهیل کند و این امر نیز می تواند سبب افزایش حجم تجارت و کاهش قیمت ها شود.
 
ˈآیدین حسین افˈ کارشناس اقتصادی جمهوری آذربایجان در گفت و گو با این روزنامه ، اتصال شبکه های ریلی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان را در تغییر چهره اقتصادی منطقه به معنای مثبت آن موثر دانست.
 
به گفته این کارشناس ، جمهوری آذربایجان دروازه آسیا به اروپا محسوب می شود و از این منظر مسیر جمهوری آذربایجان مناسب ترین مسیر برای دسترسی ایران به اروپا به شمار می رود.
 
این کارشناس اقتصادی ، طرح اتصال شبکه های ریلی ایران و جمهوری آذربایجان را به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ سیاسی حائز اهمیت دانست و افزود:این طرح علاوه بر ترمیم مناسبات سیاسی بین دو کشور ، بدلیل پایین بودن هزینه های انتقال کالا سبب کاهش قیمت محصولات وارداتی از کشورهای خاورمیانه و سایر کشورها خواهد شد.
 
سفیر جمهوری آذربایجان در ایران روز دوشنبه در دیدار با ˈمجید خدابخشˈ استاندار اردبیل با اشاره به ظرفیت های همکاری اقتصادی بین دو کشور ، بر ضرورت تسریع در اتصال خطوط راه آهن دو کشور تاکید کرده بود.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.