| کد خبر: 4679 |

در فرودگاه امام خمینی صورت گرفت

◄ افتتاح و بهره‌برداری از طولانی‌ترین خط لوله سوخت‌رسانی هواپیما

تین نیوز | یکی از طولانی ترین خط لوله های انتقال بنزین هواپیما با هدف انتقال سوخت با استاندارد یورو چهار اتحادیه اروپا و یاتا به طور رسمی افتتاح شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر فرودگاهی، با توجه به اینکه از سال 1384 انتقال سوخت هواپیما از پالایشگاه ری به فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) توسط تانکرهای سوخت رسان و تخلیه در سایت ذخیره هفتگی فرودگاه صورت می گرفت که این روش با توجه به خطرات ناشی از حمل سوخت از نظر ایمنی نیز مورد تایید برای ارائه خدمات در یک فرودگاه بین المللی نبوده است، لذا با انجام قراردادهای فی مابین مجری طرح توسعه وقت با شرکت های پیمانکار ایرانی و تملک اراضی، پس از لوله گذاری به طول 33 کیلومتر به صورت دفنی و با استفاده از لوله های کربن استیل به قطر 10 اینچ در 2 اردیبهشت ماه رسماً مورد بهره برداری قرار گرفت.

با بهره برداری از این خط لوله جدید و با احتساب خط لوله سوخت به مهرآباد که از سالیان قبل مورد استفاده قرار گرفته، به طور متوسط روزانه ۱.۵ تا ۳ میلیون لیتر انواع بنزین هواپیما را از تاسیسات ذخیره سازی نفت در تلمبه خانه ری تهران به فرودگاه‌های بین المللی مهرآباد و امام خمینی منتقل می کند.

حسین باقریان مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران عنوان کرد: از مجموع سوخت ارسالی به فرودگاه های بین المللی امام خمینی(ره) و مهرآباد، روزانه ۱.۵ میلیون لیتر سوخت هواپیما از طریق نفتکش جاده پیما به فرودگاه امام خمینی(ره) و۲ میلیون لیتر سوخت از طریق خط لوله منطقه تهران (ری) به فرودگاه مهرآباد منتقل می شود.

وی ادامه داد: با راه اندازی خطوط جدید انتقال علاوه بر ایجاد ایمنی در جاده‌های استان تهران، از مصرف سوخت اضافی نیز جلوگیری خواهد شد.

مسئولان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی پیش بینی می کنند با افتتاح و راه اندازی این خط لوله انتقال انواع سوخت هواپیما تردد انواع نفتکش های جاده پیما از تاسیسات نفتی حاشیه تهران به فرودگاه امام خمینی(ره) متوقف شود.

لازم به ذکر است با توجه به ظرفیت بالای تولید انواع بنزین هواپیماهای مسافربری و باری، بالگرد، هواپیماهای نظامی، انتظامی، آموزشی و سم پاشی، در شرایط فعلی ایران به بزرگترین صادرکننده بنزین هواپیما در سطح منطقه خاورمیانه تبدیل شده است و در حال حاضر بیش از ۱۰۰ شرکت هوایی داخلی و خارجی، بنزین مورد نیاز خود را از مراکز سوختگیری هواپیمایی ایران تامین می کنند.

همچنین در شرایط فعلی بنزین عرضه شده به ناوگان هوایی داخلی و خارجی کشور از طریق نزدیک به ۵۰ مرکز سوخت رسانی هوایی در اکثر فرودگاه‌های کشور انجام می شود که این بنزین عرضه شده به هواپیماها دارای بالاترین استاندارد در سطح جهان است.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • کارشناس مجری طرح 0 0

    با عرض سلام و ادب، خیلی از پروزه ها یکسال پیش باتمام رسیده و در حال بهره برداری است ولی افتتاح نشده اند از جمله خطوط لوله سوخت رسانی که یکسال پیش باتمام رسیده و تست های لازم نیز انجام شده و رسما تحویل اداره کل فرودگاه شده بود ولی مشکلاتی که فی مابین اداره کل فرودگاه با پخش. پالایش پالایشگاه ری وجود داشت مانع از بهره برداری میشد با زحمات اقای دهقان این امر به سرانجام رسید البته ساختمان ادارهخ کل فرودگاه و ساختمان VIP ساختمان دادگاه و ساختمان گذر نامه و تاسیسات زیر بنادی هتل و… باتمام رسیده ولی پروزه های جاری همه فعلا مسکوت و تعطیل شده اند و کسی نیست بگه چرا مسکوت شده اند

  • کارشناس 0 0

    این هم از شاهکار های مجری طرح. متولی این طرح وزارت راه و شهرسازی است و میلیارد ها تومن هزینه این طرح کرده حالا بدون اطلاع وزیر راه و شهرسازی کس دیگری این طرح رو افتتاح می کنه.؟؟!!!!!!