| کد خبر: 2895 |

اجرای طرح‌های زودبازده ایمن سازی جاده های آذربایجان غربی / نقاط حادثه خیز اصلاح می شوند

تین نیوز | مدیر راهداری اداره كل راه و شهرسازی آذربایجان غربی از اجرای طرح های زودبازده و كم هزینه برای ایمن سازی جاده های استان در حال حاضر خبر داد.
 
ارسلان شکری با اشاره به اینکه طرح های ویژه زود بازده و كم هزینه شامل راه اندازی سیستم روشنایی، خط كشی، اصلاح رمپ های آسیب دیده تقاطع های غیرهمسطح، رفوژ و درزگیری آسفالت در جاده های اصلی و فرعی استان در دست اجرا است، افزود: با اجرای این طرحها شاخص ایمنی محورهای مواصلاتی استان به طور قابل توجهی افزایش می یابد.
 
وی با اشاره به اینکه اكثر نقاط پرحادثه در جاده های اصلی استان كه با همكاری پلیس راهور شناسایی شده با انجام اقدامات زودبازده اصلاح شده است، اظهار داشت: آشكار سازی نقاط پرحادثه، نصب تابلو های اطلاعاتی، هشداردهنده و خط كشی محورهای پرتردد استان یكی از اقدامات شایسته و موثر در كاهش سوانح رانندگی در طول تعطیلات نوروز بوده است.
 
مدیر راهداری اداره كل راه و شهرسازی آذربایجان غربی از تجدید عملیات خط كشی به طول 2 هزار و 827كیلومتر، نصب حفاظ ایمنی مناسب آبروهای عمیق، نواحی پل و پرتگاه‌ها به طول 24 كیلومتر، راه اندازی روشنایی نقطه ای در 12 تقاطع پر حادثه را از فعالیت های انجام شده برای تحقق سفرهای امن و سالم در استان عنوان کرد.
 
شکری به اجرای عملیات راهداری در راستای ایمن سازی جاده ها اشاره و عنوان کرد: امسال شش هزار و 674عدد تابلوی اخطاری، انتظامی، اطلاعاتی، مسیر نما و جهت نما در راستای سهولت رفت و آمد مسافران نوروزی در محورهای مواصلاتی استان تهیه و نصب شده است.
 
وی از بازبینی، بررسی و اصلاح دوره ای شبکه راه های ارتباطی و رفع مشکلات و معضلات خبر داد و با اشاره به اجرای طرحهای زودبازده با بهره گیری از تمامی امکانات و ظرفیت ها برای ایمن سازی محورهای مواصلاتی، اضافه کرد: در این راستا 7 گروه راهداری همگام با پلیس راه در جاده های این استان اقدام به گشت زنی و بازدید از پروژه های راهسازی می کنند.
 
مدیر راهداری اداره كل راه و شهرسازی آذربایجان غربی از ساماندهی نقاط حادثه خیز و مشکلات فنی طرحهای راهسازی تا قبل از شروع عملیات راهداری زمستانی در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: محورهای جنوب آذربایجان غربی به ویژه جاده منتهی به میاندوآب و مهاباد حادثه خیزترین جاده های استان محسوب می شوند.
 
وی با اعلام اینکه عامل بسیاری از سوانح رانندگی در راه‌های اصلی و فرعی، تردد ماشین آلات کشاورزی از جمله تراکتورها هستند، گفت: باید برنامه های فرهنگی برای آگاه سازی روستاییان از مقررات و قوانین راهنمایی و رانندگی اجرا تا شاهد کاهش خسارت مادی و جانی در این حوزه باشیم.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.