| کد خبر: 214585 |

فوتی‌های رانندگی سرصحنه در هرمزگان ۴۴ درصد کاهش یافت

فوتی‌های سرصحنه تصادفات رانندگی در سه ماهه اول سال‌جاری در محورهای برون‌شهری استان هرمزگان نسبت ‌به مدت مشابه سال گذشته ۴۴ درصد کاهش یافت.

تین نیوز

فوتی‌های سرصحنه تصادفات رانندگی در سه ماهه اول سال‌جاری در محورهای برون‌شهری استان هرمزگان نسبت ‌به مدت مشابه سال گذشته ۴۴ درصد کاهش یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مدیرکل راهداری وحمل و نقل جاده‌ای هرمزگان گفت: در همین راستا و براساس گزارش پلیس راه راهور ناجا در سه ماه اول امسال نیز کاهش ۳۲ درصدی تصادفات فوتی در جاده‌های استان به نسبت مشابه در سال قبل را شاهد هستیم.

یوسف عابدینی روز دوشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: کاهش ۳۰ درصدی رفت‌وآمد ناوگان سبک و سنگین در محورهای مواصلاتی در سه ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که عمدتا بدلیل شیوع بیماری کروناست، نیز موثر بوده است.

به گفته وی، بسیاری از حجم رفت‌وآمد ناوگان حمل و نقل و باربری کشور در محورهای مواصلاتی استان هرمزگان انجام می‌شود که با توجه به میزان رفت‌وآمد در راه‌های شریانی استان و هم‌چنین ایمن‌سازی جاده‌ها کاهش تعداد تصادفات و فوتی‌های رانندگی در سال‌جاری امیدوار کننده است.

مدیرکل راهداری وحمل و نقل جاده‌ای هرمزگان با اشاره به کاهش ۵۸.۳ درصدی آمار تصادفات منجر به فوت در فروردین ماه امسال در این استان ادامه داد: بدون شک کاهش فوتی‌های رانندگی و افزایش ایمنی در راه‌ها نیازمند تلاش جدی، عزم همگانی و از همه مهم‌تر به کار بستن سازوکار مدیریتی و همکاری نهادهای مربوطه به‌ویژه استفاده از ظرفیت‌های کمیسیون‌های اجرایی ایمنی در سطح استان است.

عابدینی اضافه کرد: در راستای کاهش تصادفات و فوتی‌های رانندگی، اقدامات اجرایی و آموزشی در سطح استان درحال اجراست که امیدواریم با تداوم این فعالیت‌ها از میزان تصادفات وفوتی‌ها کاهش یابد.

حوادث ویژه، حوادثی است که به لحاظ وسعت حادثه، شدت و تعداد مصدوم، بزرگتر از حوادث معمول بوده و باعث به وجود آمدن شرایطی می شود که برای برطرف کردن آن نیاز به اقدامات اساسی و فوق العاده است و تصادف با بیش از چهار مصدوم و دو فوتی در زمره این حوادث محسوب می شوند.

طبق استانداردها و تعریف‌های موجود، نقطه حادثه خیز نقطه‌ای است که در یک دوره سه ساله، حداقل ۱۰ تصادف یا در طول یک سال حداقل چهار تصادف در آن رخ داده باشد. نقاط حادثه خیز بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد تصادف های منجر به فوت و آسیب دیدگی شناسایی و پس از اولویت بندی ایمنی و استاندارد سازی می‌شوند.

شناسایی و اصلاح نقاط حادثه خیز و پر تصادف از جمله نکات مهمی است که می‌تواند در کاهش تصادفات جاده‌ای تأثیر بسزایی داشته باشد.

 ۲۱۷ هزار جاده در کشور وجود دارد و ۵۶ درصد تصادفاتی که رخ می‌دهد، مربوط به نقاط حادثه خیز این جاده‌ها است.

از ۲۲ نقطه حادثه خیز و تصادف درجاده‌های استان هرمزگان، تاکنون ۱۳ نقطه آن رفع و اصلاح شده است.

 ۷۹ دوربین ثابت و ۳۲ دوربین سیار تخلفات رانندگی در جاده‌های این استان را رصد می‌کند.

اورژانس هرمزگان دارای ۴۱ پایگاه جاده ای و روستایی و ۱۹ پایگاه شهری است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.