| کد خبر: 212912 |

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی خبر داد

◄ اجرای طرح پایلوت کاهش تصادفات جاده ای آذربایجان غربی از ۲۱ خرداد ماه سال جاری

ارومیه-سنبله برنجی افشار|مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی گفت : طرح پایلوت کاهش تصادفات جاده ای از ۲۱ خرداد ماه سال جاری در دو محور ارومیه - سلماس و ارومیه - نقده و میاندوآب اجرا خواهد شد.

تین نیوز

 ارومیه-سنبله برنجی افشار|مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی گفت : طرح پایلوت کاهش تصادفات جاده ای از ۲۱ خرداد ماه سال جاری در دو محور ارومیه - سلماس و ارومیه - نقده و میاندوآب اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی با اعلام این خبر گفت : طرح پایلوت کاهش تصادفات جاده ای استان با هدف پیشگیری از تخلفات و تصادفات رانندگی در دو محور پرتردد و پر حادثه در محورهای ارومیه - سلماس و ارومیه - نقده و میاندوآب انتخاب شده است.

ارسلان شکری افزود : این طرح در راستای اهمیت و ضرورت آموزش در آگاهی بخشی ارتقای انضباط ترافیکی و کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی و با عنایت به نقش تاثیرگذار مسئولین ذیربط در تربیت و فرهنگ سازی به صورت پایلوت در استان و‌در دو بخش علمی و کاربردی اجرا خواهد شد.

وی گفت: در این راستا دبیرخانه کمیسیون ایمنی حمل و نقل استان با محوریت معاونت حمل و نقل این اداره کل بر اساس اعلام نیاز موجود و بعد از اتمام و بررسی مراحل مطالعاتی، نسبت به امکان سنجی و توجیه آن از لحاظ قابلیت اجرایی، احصا شاخص های مالی و اقتصادی و جزئیات کامل طرح به همراه برنامه زمانبندی تفصیلی آن اقدام و هم اکنون طرح مذکور در محورهای یادشده قابل اجرا و عملیاتی است.

 این مقام مسئول ادامه داد :  حوادث و سوانح جاده ای قابل پیشگیری هستند بنابراین با آگاهی و البته فرهنگ‌سازی می‌توان سوانح جاده‌ای را به حداقل رساند و جایگاه استان را در زمینه حوادث جاده‌ای به موقعیت مناسبی ارتقا داد که در این زمینه نیازمند همکاری جدی و یاری تمام دستگاه‌ها و ارگان‌ها و نهادهای مرتبط هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی اضافه کرد: امید است با اجرای موفق این طرح در راستای کمک رسانی به بهبود وضعیت ترافیک در استان نقش آفرینی موثری داشته باشیم و این طرح الگوی مناسبی برای کاهش تصادفات جاده‌ای در دیگر استان‌ها و کشور شود.

 شکری اظهار کرد : تقسیمات این طرح بر ۵ فاز اصلی بوده و هر فاز به چند بلوک تقسیم شده است که فرمانده کل نظارت بر طرح  رئیس کمیسیون ایمنی حمل و نقل استان، استاندار محترم و فرمانده اجرایی طرح پایلوت، فرماندهی محترم پلیس راه استان و متعاقبا فرمانده هر فاز رئیس پاسگاه پلیس راه آن منطقه یا شهر مربوط است.

 وی گفت: اکیپ های هلال احمر ، پلیس راه، پزشکی قانونی و راهداری در اجرای این طرح دخالت و وظایف مختلف قبل، حین و بعد از حادثه دارند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.