| کد خبر: 201057 |

◄ افزایش تصادفات؛ فقط مردم را مقصر ندانیم

در هفت ماهه اول سال 98 با 21 درصد افزایش در تصادفات رانندگی مواجه بودیم و 11 هزار نفر در این حوادث جان باختند و 228 هزار نفر مصدوم شدند و این در حالی است که 90 درصد معلولان کشور نیز در اثر حوادث ترافیکی دچار معلولیت شده‌اند.

تین نیوز

سالروز یادمان قربانیان حوادث ترافیکی را پشت سر گذاشتیم و سالروز جهانی معلولان در روز 12 آذر را نیز سپری کردیم.

همچنین در هفت ماهه اول سال 98 با 21  درصد افزایش در تصادفات رانندگی مواجه بودیم و 11 هزار نفر در این حوادث جان باختند و 228 هزار نفر مصدوم شدند و این در حالی است که 90 درصد معلولان کشور نیز در اثر حوادث ترافیکی دچار معلولیت شده‌اند.

تصادف

خستگی، خواب آلودگی، عدم توجه به جلو، سرعت زیاد، سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ، نقص فنی و عدم بازدید فنی راننده، از جمله خطاهای انسانی عامل تصادفات بود، ضمن این‌که  3400 نقطه پرحادثه  نیز در سطح راه‌های کشور وجود دارد که در این مورد به عدم آماده‌سازی شیب شیروانی جاده‌ها که باعث واژگونی خودرو می‌شود، می‌توان اشاره کرد.

در ادامه چند مورداز حوادث رانندگی که در ماه گذشته رخ داده است،  یادآوری می‌شود:

- در ساعت چهار صبح راننده تریلر در آزادراه کاشان دچار خواب‌آودگی شده با 2 دستگاه وانت که به علت نقص فنی کنار جاده توقف کرده و سرنشینان آنها در حال رفع عیب فنی بودند برخورد کرده که در این حادثه چهار نفر جان باختند.

در مورد این حادثه سوال این است: چرا رانندگی در شب؟ چرا رانندگی بیش از توان بدن؟ چرا رانندگی در حالت خستگی؟ چرا عذادار و داغدار کردن چندین خانواده؟ چرا باید رانندگان ناوگان بار کشور بیش از توان خود و بدون استراحت فعالیت کنند؟

- در حادثه‌ای دیگر، نقص فنی در چرخ‌های یک تانکر باعث آتش‌سوزی آن شد و همه محموله آن از بین رفت.

- در حادثه دیگری، تاج کمپرس کامیونی به دلیل بی‌دقتی و عدم توجه راننده با پل عابر پیاده برخورد کرد، سازه پل را کامل از محل نصب خود جدا نمود و این سازه روی کابین تریلر تانکر که از لاین مقابل در حال تردد بود سقوط کرد و باعث مرگ یک راننده دیگر شد.

این حوادث و این خسارات همه ضرر به اقتصاد کشور است بنابراین باید بی‌تفاوتی را کنار گذاشت. همه ما در قبال داشتن جامعه ایمن و به‌دور از تصادفات مسئول هستیم.

نقش آموزش پرورش در درج نکات آموزشی ترافیکی در کتاب‌های دانش‌آموزان، نقش صدا وسیما در ساخت برنامه‌ها و گزارش‌های ایمنی ترافیکی، نقش ادارات دولتی در ایجاد جامعه ایمن، نقش ائمه جمعه در بیان این موضوع در خطبه‌های نماز و نهادینه نمودن فرهنگ رانندگی ایمن بدون حادثه و اعلام آثار ناگوار حوادث رانندگی به اقتصاد کشور و... را نمی‌توان نادیده گرفت.

 *راننده و عضو جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.