| کد خبر: 195610 |

خادمی: تا پایان سال پنج آزاد راه به طول ۳۸۰ کیلومتر به اتمام می‌رسد

در حال حاضر حدود دو هزار و ۴۰۰ کیلومتر شبکه آزادراهی در کشور وجود دارد و زیر بار ترافیک است.

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی،  گفت: از محل منابع مختلف بودجه امسال برای توسعه زیرساخت های حمل و نقل کشور حدود ۴۴ هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته که تاکنون ۷۰ درصد این میزان از محل اسناد خزانه‌ای تخصیص یافته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، خیراله خادمی با بیان اینکه امسال برای اولین بار از ۷۰ درصد اعتبارات مصوب بخش راه در ۶ ماهه اول سال تخصیص داده میشود، اظهار داشت: ۴۴ هزار میلیارد ریال اعتبار مصوب این بخش برای اتمام طرح های اولویت دار، مصوبات سفرهای رئیس جمهوری و همچنین فعال نگه داشتن طرح‌های در دست اجرا هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه اینکه وزارت راه و شهرسازی در یک برنامه بلند مدت به دنبال رساندن طول آزادراه های کشور به ۱۰ هزار کیلومتر است، افزود: در حال حاضر حدود دو هزار و ۴۰۰ کیلومتر شبکه آزادراهی در کشور وجود دارد و زیر بار ترافیک است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ‌و نقل کشور گفت: وزارت راه و شهرسازی هم اکنون در این بخش یک هزار و ۱۶۰ کیلومتر آزاد راه جدید در دست اجرا  دارد که انتظار می رود با یک برنامه منسجم تا پایان سال پنج آزاد راه به طول ۳۸۰ کیلومتر از این میزان را به اتمام برسانیم.

خادمی اضافه کرد: شبکه بزرگراهی کشور نیز هم اکنون حدود ۱۷ هزار کیلومتر است که باید در یک برنامه ۱۰ ساله کل راه‌های شریانی کشور را به آزادراه یا به بزرگراه تبدیل کرد که این میزان نیازمند برنامه ریزی برای حدود ۱۵ هزار کیلومتر راه جدید است.

وی یادآور شد: در این راستا در بخش بزرگراهی هفت هزار و ۵۰۰ کیلومتر برنامه در حال اجرا داریم که سالانه حدود یک هزار تا یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر از این‌ طرح ها احداث و زیر بار ترافیک می رود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص طرحهای در دست اجرای راه آهن نیز گفت: هم اکنون چهار هزار کیلومتر طرح راه آهن در حال اجراست که انتظار می رود دو طرح به طول ۲۷۰ کیلومتر شامل راه آهن میانه به بستان آباد آذربایجان شرقی و راه آهن بین المللی ایران - افغانستان تکمیل و تحویل داده شود.

خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ‌و نقل کشور روز دوشنبه به منظور بازدید از طرح های حوزه راه کردستان شامل قطعات مختلف کریدور شمال - جنوب کشور (مسیر سنندج - کامیاران و سنندج دیواندره) راه آهن سنندج - همدان و طرح چهار خطه کردن جاده گردنه صلوات آباد محور سنندج - همدان به این استان سفر کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.