◄ افتتاح نخستین مرکز تشریفات اختصاصی شبکه ریلی کشور در ایستگاه مشهد
نخستین مرکز تشریفات اختصاصی (CIP) شبکه ریلی کشور، با حضور معاون مسافری و جمعی از مدیران راه آهن و با مشارکت بخش خصوصی در ایستگاه راه آهن مشهد به بهره برداری رسید.
نخستین مرکز تشریفات اختصاصی (CIP) شبکه ریلی کشور، با حضور معاون مسافری و جمعی از مدیران راه آهن و با مشارکت بخش خصوصی در ایستگاه راه آهن مشهد به بهره برداری رسید.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، این مرکز با هدف ارتقای سطح خدمات، افزایش رفاه و تسهیل فرآیند سفر برای مسافران ویژه، توسط یکی از شرکت های حمل ونقل ریلی مسافری راه اندازی شده است.
خدمات ارائه شده در این مرکز شامل سالن اختصاصی، پذیرایی ویژه، انجام امور کنترل بلیت و تشریفات سفر به صورت مجزا، انتقال اختصاصی مسافر به سکو و ارائه خدمات ویژه به گردشگران خارجی، فعالان تجاری، سالمندان و مسافران با نیازهای خاص است.
بهره برداری از این مرکز تشریفاتی که همزمان با تمهیدات ایستگاه مشهد برای استقبال از زائران مراسم تشییع رهبر شهید انجام شد، گامی در جهت توسعه خدمات نوین ریلی محسوب می شود.
غلامحسین کریمی معاون مسافری شرکت راه آهن، افتتاح نخستین مرکز CIP در شبکه ریلی کشور را اقدامی در راستای ارتقای تجربه سفر برای مسافران نیازمند به خدمات تشریفاتی دانست و گفت: این مرکز می تواند به الگویی برای توسعه خدمات نوین در سایر ایستگاه های پرتردد کشور تبدیل شود و نقشی مؤثری در افزایش رضایتمندی مسافران داخلی و خارجی ایفا کند.
گفتنی است ایستگاه راه آهن مشهد به عنوان پرترددترین ایستگاه مسافری کشور، سالانه پذیرای میلیون ها مسافر است و ایجاد این مرکز، جایگاه مشهد را در ارائه خدمات مدرن حمل ونقل ریلی بیش از پیش تقویت خواهد کرد.
گلا ایستگاه های قطار که مدتی است گند شدند هم تهران هم مشهد فوق العاده بوی تعفن دستشویی می دهند. سابقا مهمانداران قطار خیلی حواسشان بود و نمی گذاشتند مسافر در ایستگاه ها سرویس برود و خودشان هم ایستگاه ها کثیفی ها را رها نمی کردند و می گذاشتند برای بیابانها و بی راه ها ولی متاسفانه از سال قبل بارها دیدم در ایستگاه ها از زیر قطار سمت دستشویی آب در حال ریختن است و بوی نکبت همه جای ایستگاه قطار مشهد یا شهرهای دیگر و تهران را گرفته. روئسا تغییر می کنند فقط کمی ظاهر کار شیک می شود بقیه ی کار می لنگد.برخی از مهمانداران دیگر در کوپه ها نمانده و اصلا به انجام وظایفشان نمی پردازند
خدا میدونه چند میلیارد به بهونه راه اندازی این اتاق از بیت المال می خوان به جیب بزنن
ما که اوایل خرداد ایستگاه قطار مشهد بودیم کولرهای ایستگاه رو روشن نکرده بودن و با اینکه من به مدیریت ایستگاه هم گفتم بعد مدیر به آقایی که تو دفتر رو مبل لمیده بود گفت آفای فلانی سریع کولرها رو روشن کنید و تا دو ساعت بعد که ما تو ایستگاه بودیم خبری از روشن شدن کولر ها نبود فقط کولر های یه سمت روشن بود که اصلا جوابگو نبودن . مرکز تشریفات !!!اینا بلدن تشریفات با کدوم ت نوشته میشه؟