| کد خبر ۳۱۶۰۲۹
کپی شد

پیشروی پروژه راه آهن چابهار-زاهدان مطابق برنامه

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور از تداوم فعالیت گسترده در پروژه راه آهن چابهار-زاهدان خبر داد و تأکید کرد این طرح مهم حمل ونقلی مطابق برنامه زمان بندی در حال اجراست.

پیشروی پروژه راه آهن چابهار-زاهدان مطابق برنامه
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور از تداوم فعالیت گسترده در پروژه راه آهن چابهار-زاهدان خبر داد و تأکید کرد این طرح مهم حمل ونقلی مطابق برنامه زمان بندی در حال اجراست.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، هوشنگ بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه اعلام کرد پروژه راه آهن راهبردی چابهار–زاهدان بر اساس برنامه زمان بندی شده در حال اجراست و هم اکنون بیش از ۳۴۰۰ نفر به صورت فعال در بخش های مختلف این طرح مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به اهمیت این مسیر ریلی در توسعه شرق کشور و اتصال بندر چابهار به شبکه سراسری افزود: «در حال حاضر بیش از ۳۴۰۰ نفر نیروی متخصص، پیمانی و کارگاهی در نقاط مختلف پروژه به صورت شبانه روزی در حال فعالیت هستند.»

بازوند ضمن تاکید استمرار عملیات اجرایی گفت: «از ابتدای طراحی این پروژه، برنامه ریزی دقیقی برای پیشبرد مراحل ساخت انجام شد و اکنون نیز تمام بخش ها مطابق همان زمان بندی در حال پیشروی است.»

وی با اشاره به حجم گسترده عملیات عمرانی در این مسیر بیان کرد: «با توجه به شرایط اقلیمی و گستردگی جغرافیایی، برنامه ریزی دقیق و حضور مستمر نیروهای اجرایی اهمیت بالایی دارد و خوشبختانه تمام جبهه های کاری فعال هستند.»

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • دادخواه پاسخ

    آقای مهندس بازوند ، لطفا نیروهای انسانی و ماشین آلات را پنجاه درصد افزایش داده و با سه شیفت هشت ساعته پروژه را تا پایان خرداد ۱۴۰۵ به بهره برداری ۱۰۰% برسانید.شما از برنامه ساخت و تحویل قطعی عقب هستید آقای مهندس!