| کد خبر ۳۱۵۴۶۹
کپی شد

◄ انتصاب محمد شکیبی نسب به سرپرستی سازمان بنادر و دریانوردی

با حکم وزیر راه و شهرسازی محمد شکیبی نسب به سمت سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی منصوب شد.

 انتصاب محمد شکیبی نسب به سرپرستی سازمان بنادر و دریانوردی
تین نیوز |

با حکم وزیر راه و شهرسازی محمد شکیبی نسب به سمت سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی منصوب شد.

به گزارش تین نیوز، طبق اخبار دریافتی، محمد شکیبی نسب با حکمی از سوی خانم صادق وزیر راه و شهرسازی به سمت سرپرستی سازمان بنادر و دریانوردی منصوب شد.محمد شکیبی نسب هم اکنون معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی است .

شکیبی نسب دارای کارشناسی ارشد علوم اقتصادی است. مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، معاون امور بندری و دریایی و رئیس اداره امور بندری اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از مهمترین مسئولیت های پیشین محمد شکیبی نسب بوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • یوسف رضایی پاسخ

    با عنایت به سوابق ایشان در بخشهای مختلف دریایی بندری در پستهای ریاست اداره اموربندری، مفاونت دریایی و بندری استان بوشهر ، معاونت امور بندری استان بوشهر، مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر کمتر از پنج سال متوالی و مفاونت بندری سازمان بنادر و دریانوردی انتخاب نامبرده گزینه ای مطلوب و توانمند بوده با امید به اینکه بتواننددهمچون گذشته بانی توسعه و پیشرفت و خیر و برکات برا سازمان و استانهای تایعه دریایی و بندری باشند.

  • علی پاسخ

    با سلام
    معاون امور بندری و دریایی دو سمت مجزاست و ایشون معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بودند..
    ضمنا ایشون رئیس اداره امور بندری بندر بوشهر نبودن و مدیر کل این مجموعه بودند