بازدید سایت : ۴۷۲۳۱

عدم اجرای تعهدات دولت برقی سازی تاکسی ها را متوقف می کند

عدم اجرای تعهدات از سوی شهرداری و دولت باعث می شود که هیچ انگیزه ای برای افرادی که مشتاق به انجام این کار بودند، باقی نماند و مسیر برقی سازی متوقف شود.

عدم اجرای تعهدات دولت برقی سازی تاکسی ها را متوقف می کند
تین نیوز |

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ضرورت اجرای ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر گفت: عدم اجرای تعهدات از سوی شهرداری و دولت باعث می شود که هیچ انگیزه ای برای افرادی که مشتاق به انجام این کار بودند، باقی نماند و مسیر برقی سازی متوقف شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، ناصر امانی درباره ضرورت حمایت از دارندگان تاکسی های برقی و اجرای ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر توسط دولت اظهار کرد: یکی از مسائل مهمی که در تمامی دوره های مدیریت شهری، هم توسط مدیران شهری و هم اعضای شورا بر آن تأکید شده، این است که نوسازی و توسعه حمل و نقل عمومی بدون حمایت دولت امکان پذیر نیست.

امانی ادامه داد: واقعیت این است که دولت ها در دو یا سه دهه گذشته سهم خود را در حوزه حمل و نقل عمومی پرداخت نکرده اند؛ نه 50 درصد زیرساخت مترو را تأمین کرده اند و نه یارانه بلیت مترو و اتوبوس را پرداخت کرده اند. اکنون هم در این دوره مدیریت شهری گام هایی برای توسعه حمل و نقل عمومی و استفاده از تکنولوژی های جدید، مانند برقی سازی خودروها، برداشته شده است. دولت وظیفه اجرای ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر را بر عهده دارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران تصریح کرد: این ماده مربوط به اعتبارات صرفه جویی در مصرف سوخت و پرداخت به مدیریت شهری برای توسعه حمل و نقل عمومی، به ویژه خودروهای برقی است. در دوره گذشته، یعنی در دولت شهید رئیسی، شهرداری تهران هماهنگی هایی با دولت انجام داده بود که به توافقاتی منجر شد، اما متأسفانه یک حادثه ناگهانی موجب توقف این مذاکرات شد.

وی افزود: اکنون که دولت جدید مستقر شده و از مراحل انتخابات عبور کرده ایم، انتظار داریم که جناب آقای رئیس جمهور، که دغدغه های درستی درباره اوضاع تهران دارند، به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند. ایشان به این نکته اشاره کرده اند که تهران با شرایط کنونی نه قابل توسعه است و نه قابل زیست، و یکی از دلایل این وضعیت، آلودگی هوا و ترافیک است. ترافیک و آلودگی هوای تهران ارتباط مستقیم با توسعه حمل و نقل عمومی دارند.

امانی خاطرنشان کرد: به روزرسانی و پاک سازی حمل و نقل عمومی مستلزم کمک و دخالت مستقیم دولت است. ما از دولت جدید انتظار داریم که به مدیریت شهری کمک کرده و وظایف قانونی خود را در این حوزه اجرایی کند.

وی با اشاره به اینکه وظایف دولت بیشتر شامل حمایت های مالی و اعتباری است، گفت: امیدواریم این روند در دولت، به ویژه در وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه، سرعت بگیرد؛ چراکه شهرداری تهران در حال پیگیری دریافت سهم دولت برای تاکسی های برقی است که به برخی از تاکسیران ها واگذار شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: تعداد فعلی تاکسی های برقی، یعنی 170 دستگاه، عدد قابل توجهی نیست و دولت باید هرچه سریع تر مبلغ مربوطه را پرداخت کند تا دغدغه این رانندگان برطرف شود. البته برای بقیه تاکسی ها، یعنی 2500 دستگاه، نباید عجله کرد؛ ابتدا باید سازوکارهای لازم فراهم و توافقات مکتوب شوند، سپس این طرح توسعه یابد.

وی خاطرنشان کرد: عدم اجرای تعهدات از سوی شهرداری و دولت باعث می شود که هیچ انگیزه ای برای افرادی که مشتاق به همکاری در این حوزه بودند باقی نماند و یکی از برنامه های مهم این دوره، یعنی توسعه حمل و نقل عمومی و حرکت به سمت حمل و نقل پاک، به حالت رکود درآید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.