آغاز ریل گذاری قطار سریع السیر اصفهان-تهران در ۶ ماه آینده/ پروژه در انتظار گشایش مالی
مجری طرح های زیربنایی استان اصفهان گفت: پروژه قطار سریع السیر اصفهان-تهران از پیشرفت مناسبی برخوردار است و در صورت رفع موانع مالی و تمدید اعتبار اسنادی، امکان آغاز عملیات ریل گذاری آن در کمتر از شش ماه آینده وجود دارد.
مجری طرح های زیربنایی استان اصفهان گفت: پروژه قطار سریع السیر اصفهان-تهران از پیشرفت مناسبی برخوردار است و در صورت رفع موانع مالی و تمدید اعتبار اسنادی، امکان آغاز عملیات ریل گذاری آن در کمتر از شش ماه آینده وجود دارد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علیرضا صلواتی یکشنبه ۲۴ خرداد در حاشیه نشست خبری مهدی جمالی نژاد، استاندار اصفهان در پاسخ به مطالبات رسانه ها درباره سرنوشت قطار سریع السیر اصفهان-تهران اظهار کرد: این پروژه یکی از مهم ترین طرح های زیربنایی کشور است که برای پیشبرد آن جلسات متعددی با مسئولان ارشد ملی و مجموعه های اقتصادی برگزار شده است.
وی افزود: پیشرفت فیزیکی پروژه در شرایط فعلی مناسب است و اگر موانع بانکی و مالی برطرف شود، با آغاز ریل گذاری، پروژه وارد مرحله نهایی اجرا خواهد شد.
مجری طرح های زیربنایی استان اصفهان با اشاره به چالش های موجود بیان کرد: مشکل اصلی پروژه در حال حاضر موضوع تمدید اعتبار اسنادی (LC) است که متأسفانه تحت تأثیر شرایط ناشی از جنگ و تبعات آن قرار گرفته است.
صلواتی ادامه داد: با این حال معتقدیم در شرایط پساجنگ، اجرای چنین پروژه هایی می تواند نقش مهمی در امیدآفرینی و تقویت اعتماد عمومی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: هدف گذاری ما این است که در صورت تداوم حمایت دولت و تأمین منابع، این پروژه تا پایان دولت فعلی به مرحله بهره برداری برسد.
مجری طرح های زیربنایی استان اصفهان با بیان اینکه برای تأمین منابع مالی پروژه، رایزنی هایی با بخش خصوصی و مجموعه های اقتصادی بزرگ انجام شده است، گفت: تلاش می کنیم با استفاده از ظرفیت های مختلف، روند اجرای پروژه با سرعت بیشتری دنبال شود.
صلواتی در پایان تأکید کرد: قطار سریع السیر اصفهان-تهران فقط یک پروژه عمرانی نیست، بلکه طرحی ملی با آثار مهم در حوزه حمل ونقل، گردشگری و ترانزیت است که می تواند به نقطه عطفی در توسعه زیرساختی کشور تبدیل شود.
نکته با مزه این طرح هنوز مسیر تهران قم هنوز ساخته نشده است !( فرودگاه امام هم قرار بود وصل بکنه)
مرکز اصلی تقاضای مسافر فراموش شده ، دیگر خودت بقیه حدیث مجمل را بخوان ،(تلاشی هم برای رفع نقص نشده!!!)
سریع السیر کردن خطوط ریلی کل کشور باید ظرف ۴۷ سال گذشته انجام می شد اما به علت خیانت نظام اهریمنی و ضد ایرانی خطوط و قطارهای قبلی نیز نابود شد و سرداران غیر ایرانی گفتند که ماموریت داریم که ایران را نابودکنیم علم الهدا در مشهد رسما گفت که ایران را نابود خواهیم کرد که نتوانید صد سال دیگر هم بسازید و این خیانت و جنایت همچنان ادامه دارد
لعنت بر حسین و ال حسین
پیش به سوی جنگ مسلحانه
نابود باد حکومت اسلامی و اخوند نجس