| کد خبر: 649 |

◄ افزایش قیمت بلیت های نوروزی هواپیما غیرقانونی است / سقوط هواپیمای فالکن ۲۰ و مرگ سرنشینان آن

تین نیوز | سقوط  هواپیمای فالكن 20 و مرگ چهار سرنشین آن، آتش سوزی در اتوبوس مسافربری، نوید وزیر راه در خصوص کاهش مداخله دولت در بخش ریلی، اعلام غیرقانونی بودن افزایش قیمت بلیت های نوروزی هواپیما، 
اعلام تعرفه‌های خدمات دریایی و بندری سازمان بنادر در سال 93 و ... از مهمترین خبرهای حمل و نقلی هفته است.

بخش جاده‌ای

1- نیاز به کار سنگین فرهنگی برای کاهش تخلفات انسانی در بروز تصادفات
دبیر کانون انجمن‌های صنفی شرکت‌های حمل و نقل سراسر کشور تصریح کرد: دلیل 70درصد سوانح جاده‌ای خطای انسانی است و می‌توان گفت 30 درصد مربوط به عوامل غیر انسانی شامل جاده‌، خودرو و عوامل دیگر است.
بهروز گلپاگون اصلاح و بازنگری تابلوهای راهنما، پیچ جاده‌ها، دست‌اندازها، نقاط پرحادثه و مواردی که از سوی مردم گزارش می‌شود را از اقدامات مهمی برشمرد که باید برای سفرهای نوروزی به سرعت انجام شوند.
وی با بیان اینکه در ارتباط با تخلفات انسانی و مسائل فرهنگی نیاز به کار سنگینی داریم که پیش قدم شدیم و اقداماتی را در این زمینه انجام دادیم، اظهار کرد: بخش‌های مختلف مرتبط با این موضوع باید کمک‌ و حمایت‌های لازم را در این زمینه انجام دهند.

2-آسفالت 66 درصد راه‌های روستایی کشور
معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی از آسفالت شدن 66 درصد راه‌های روستایی در کشور خبر داد.
سید حسین میرشفیع اظهار کرد: هم اکنون 102 هزار کیلومتر راه آسفالته روستایی در کشور داریم که 66 درصد از شبکه راه‌های روستایی آسفالت شده است.
وی با اشاره به اینکه توجه دولت و همکاری مجلس شورای اسلامی نسبت به راه روستایی افزایش یافته و بودجه مناسبی برای این امر اختصاص یافته است، اظهار کرد: به دلیل تخصیص نیافتن اعتبارات در سال جاری و مشکلات تحریم، هم‌اکنون به پیمانکاران بدهکار هستیم که امیدواریم در سال آینده با اختصاص یافتن بودجه، سرعت کار بیشتر شود.

3-ضرورت تسریع در بهره برداری از آزاد راه قم- گرمسار
محمدصادق صالحی استاندار قم در بازدید از آزاد راه قم- گرمسار بر ضرورت تسریع در بهره برداری از این محور تأكید كرد. وی با اشاره به اهمیت این آزاد راه به عنوان اولین مسیر از پروژه حرم تا حرم ابراز امیدواری كرد: با تأمین اعتبارات و همت مسئولین دولتی و بخش خصوصی این مسیر مواصلاتی كه نقش مؤثری در كوتاه كردن مسیر بین قم و گرمسار دارد تا خردادماه سال ۹۳ افتتاح شود.
صالحی منش با تأكید بر لزوم تسریع در اجرای این پروژه گفت: عملیات اجرایی این پروژه باید براساس زمانبندی تعیین شده و با شتاب و سرعت لازم انجام شود. 

4- وقوع آتش سوزی در اتوبوس مسافربری
 فرمانده پلیس راه آزاد راه ساوه- همدان گفت: یک دستگاه اتوبوس بنز 457 در ساعت سه و 30 دقیقه بامداد دوشنبه 12 اسفند در مسیر جنوبی کیلومتر 65 این آزاد راه دچار آتش سوزی شد.
سروان مصطفی گله دار با اشاره به این که این اتوبوس با 40 سرنشین از سنندج عازم تهران بود، افزود: خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیبی وارد نشد.
وی بیان کرد: این حادثه در حالی به وقوع پیوست که راننده خودرو متوجه نقص فنی جعبه فیوض و آتش داخل داشبورد وسیله نقلیه شد.
گله دار گفت: در مدت چند دقیقه و پیش از آن که کسی بتواند اقدامی برای مهار آتش انجام دهد، آتش تمام اتوبوس را در بر گرفت.

بخش ریلی

1- کاهش مداخله دولت در حوزه حمل و نقل ریلی
 وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه به دنبال کاهش مداخله دولت در حوزه حمل و نقل ریلی هستیم، گفت: باید بتوانیم بخشی از بازتوزیع ثروت در قالب توزیع یارانه را به ناوگان حمل و نقل و نوسازی آن اختصاص دهیم.
عباس آخوندی افزود: از دیگر سیاست های ما افزایش سهم حمل و نقل ریلی در مقایسه با حمل و نقل جاده ای است که باید با توجه ضرورت توسعه در حوزه صنعت، حمل و نقل ریلی نیز توسعه یابد. آخوندی گفت: براساس اهداف برنامه باید 30 درصد کالا در حوزه ریلی صورت گیرد و 18 درصد مسافر نیز توسط ریلی جابه جا شود و لازم است که زیرساختهای لازم فراهم گردد.

2-رقابت پذیری با جاده و هواپیما در حمل و نقل بار و مسافر؛ سیاست راه آهن 
 مدیرعامل راه آهن رقابت پذیری با جاده و هواپیما در حمل و نقل بار و مسافر را از سیاست های راه آهن ذکر کرد. محسن پور سیدآقایی اظهار داشت: اولین گامی که در این زمینه برداشته شد در حمل و نقل نفت بود که به جای تعیین تعرفه بر مبنای تن کیلومتر طی شده ، مقرر شد تعرفه ها بر مبنای مبدأ و مقصد محاسبه شود.
مدیرعامل راه آهن افزود: در نظر داریم برای تمامی مسیرها و نیز ترانزیت، تعرفه های حمل بار بر اساس مبدأ- مقصد و بر پایه قیمت جاده تعیین شود.

3-استقبال نه چندان خوب مردم از قطار تهران-قم
مدیرکل راه آهن قم ضمن اشاره به استقبال نه چندان خوب مردم از قطار تهران-قم گفت: نباید انتظار داشت که به زودی مردم الگوی مصرفی و ترافیکی خود را از جاده به ریل تغییر دهند.
فرشاد زادخور در خصوص قطار تهران-قم و جزئیات حرکتی این قطار گفت: پس از حادثه تصادف دو اتوبوس در شهریورماه سالجاری و کشته شدن 44 نفر در اتوبان قم، راه اندازی قطار سریع السیر تهران - قم از جمله طرح‌هایی بود که ضرورت اجرای آن بیش از پیش احساس شد و سرانجام با پیگیری‌های جدی از سوی وزارت راه و شهرسازی، مسئولان استان قم و مدیرعامل راه آهن، این قطار در 27 آبان‌ماه در این خط دایر شد.
وی افزود: یک دستگاه ترن‌ست پرسرعت با ظرفیت 380 نفر با سرمایه‌گذاری اولیه 15 میلیارد تومان راه اندازی شده و روزانه از ساعت 6 صبح از قم به تهران و ساعت 16:35 از تهران به قم جابجایی مسافر انجام داده و مسافت تهران-قم را در عرض 1 ساعت و 40 دقیقه طی می‌کند و قیمت بلیت آن نیز 4 هزار تومان بوده که برابر با قیمت اتوبوس است.

4-قطار دوطبقه اتوبوسی اصفهان ـ تهران؛ آماده سرویس‌دهی به مسافران در ایام عید
مدیرکل راه‌آهن اصفهان گفت: قطار دوطبقه اتوبوسی اصفهان ـ تهران با چهار واگن دوطبقه با ظرفیت هر واگن 108 صندلی تشکیل شده و آماده سرویس‌دهی به مسافران در ایام عید است.
حسن ماسوری قطار دو طبقه اتوبوسی اصفهان_ تهران را از پیشرفته‌ترین و جدیدترین قطارهای کشور دانست و تصریح کرد: این قطار از 25 اسفندماه سال جاری تا 15 فروردین ماه سال آینده طبق برنامه هر روزه از هفت صبح از تهران حرکت و در ساعت 13:35 وارد ایستگاه اصفهان شده و ساعت 16:10 از اصفهان حرکت کرده و ساعت 23:15 وارد ایستگاه تهران می‌شود.

بخش هوایی

1- چهار سرنشین هواپیمای فالكن 20 جان باختند
شامگاه دوشنبه، 12 اسفندماه، یک فروند جت فالکون هشت نفره متعلق به سازمان هواپیمایی کشوری که بر فراز جزیره کیش در حال پرواز بود، در سواحل شرقی این جزیره، در محدوده ساحل مرجانی در آب‌های خلیج فارس سقوط کرد. در این حادثه هر چهارسرنشین هواپیما جان خود را از دست دادند.

2-هرگونه افزایش قیمت بلیت های نوروزی غیرقانونی است 
 دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: هرگونه افزایش قیمت بلیت های نوروزی غیرقانونی است و شرکت های هوایی و آژانس های مسافرتی حق ندارند قیمت بلیت های خود را افزایش دهند.
حمید غوابش افزود: فروش بلیت های نوروزی توسط برخی از آژانس های مسافرتی به غیر از نرخ‌های مصوب قانونی که توسط سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ شده، تخلف است و همه آژانس های مسافرتی در کشور ملزم به رعایت نرخ های مصوبه قانونی هستند.
وی با بیان این که برخی از آژانس های مسافرتی به صورت جمعی پروازها را چارتر و بلیت های خود را به قیمت بالاتری به متقاضیان عرضه می کنند، گفت: نرخ های مصوب تکلیفی است و آژانس های مسافرتی در صورت عرضه بلیت های نوروزی به قیمت بالاتر تخلف می کنند. 

3-فرود اضطراری هواپیمایی ترکیش ایرلاینز در تهران
 معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه های کشور با تائید فرود اضطراری هواپیمایی ترکیش ایرلاینز در تهران، گفت: خلبان این پرواز به دلیل وخامت حال یک بیمار قلبی درخواست فرود اضطراری داشت که با آن موافقت شد.
ابراهیم شوشتری افزود: این هواپیما یکشنبه شب از استانبول به سمت بمبئی در حال پرواز بود که به دلیل وخامت حال یک بیمار قلبی ساعت یک بامداد فرود اضطراری داشت.
وی تصریح کرد: بلافاصله پس از فرود اضطراری بیمار بد حال توسط اورژانس به بیمارستان منتقل و خوشبختانه مداوا شد.
وی خاطرنشان کرد:‌ این پرواز پس از دو ساعت یعنی ساعت 3 بامداد تهران را به مقصد بمبئی ترک کرد. 

بخش دریایی

1- بخش حمل و نقل دریایی و عدم برخورداری از حمایت‌های لازم
مدیرعامل سازمان بنادرو دریانوردی با بیان اینکه قرار نیست درهای کشور را به روی موسسات خارجی ببندیم گفت: این سازمان در عین حال از موسسات رده بندی داخلی حمایت می کند.
محمد سعیدنژاد با بیان اینکه موسسات رده بندی داخلی باید با خیال راحت و بدون دغدغه با مشتریان خارجی خود ارتباط برقرار کنند اظهار داشت: سازمان بنادر از موسسات رده بندی داخلی انتظار دارد به گونه ای عمل کنند که گواهی نامه های صادره آنها از یک اعتبار ذاتی و جهانی برخوردار باشد.
سعید نژادسپس به نبود حمایت از بخش دریایی کشور اشاره کرد و گفت:در مقایسه با سایر بخش های اقتصادی کشور حتی بخش های جاده ای ریلی، بخش حمل و نقل دریایی تاکنون از حمایت برخوردار نبوده است در حالی که این بخش برای ارتقا فعالیت های خود در بازار های جهانی نیازمند امکانات و حمایت است.

2- اعلام تعرفه‌های خدمات دریایی و بندری سازمان بنادر در سال 93
سازمان بنادر و دریانوردی، تعرفه‌های خدمات دریایی و بندری این سازمان در سال 93 را اعلام کرد. 
در کتابچه تعرفه های خدمات دریایی و بندری سازمان، آخرین وضعیت تعرفه‌های مترتب برگشتی و کالا در بنادر کشور جهت اجرا از 21 فروردین ماه 93 اعلام شده است. 
 
3-امکان ساخت کشتی‏های بزرگ کانتینربر در مجتمع کشتی‏سازی ایزوایکو وجود دارد
 عضو سابق هیأت مدیره انجمن مهندسی دریایی ایران گفت: امکان ساخت کشتی‏های بزرگ کانتینربر تا ظرفیت 3500 TEU در مجتمع کشتی‏سازی ایزوایکو وجود دارد.
سیداحمد نجم‏ آبادی که درباره اظهارات اخیر مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی مبنی بر اینکه «برای ساخت کشتی‏های بزرگ مزیت نداریم» افزود: ظرفیت ساخت کشتی هم از نظر سخت‏افزاری و هم نرم‏افزاری بطور کامل در ایزوایکو وجود دارد و نیروهای انسانی کارآمد نیز در چند سال اخیر تربیت شده‏اند.
وی با بیان اینکه «این ادعا از طرف جامعه کشتی‏سازی کشور قابل اثبات است»، در مورد تأخیر در پروژه‏های ساخت کشتی گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی صنعت کشتی‏سازی و مالک ایزوایکو باید مقداری صبر و حوصله به خرج دهد و مانند همه کشورها با اختصاص یارانه از صنعت کشتی‏سازی حمایت کند.
وی افزود: اگر واقعا وزارت صنعت، معدن و تجارت بطور فعال شدن جدی بخش کشتی‏سازی و افزایش ظرفیت‏های آن است؛ می‏تواند از کشتی‏سازان مهم دنیا مشاورانی بیاورند تا وضعیت موجود را ارزیابی کنند.


خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.