| کد خبر: 144922 |

تست سرعت سریع‌ترین سیستم حمل و نقل جهان

از زمانی که ایلان ماسک نقشه اولیه سیستم هایپرلوپ، سیستم حمل و نقلی انقلابی که از توانایی حرکت با سرعتی بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر بر ساعت برخوردار است را منتشر کرد، مهندسان در گوشه و کنار جهان ساخت نمونه‌های مختلف آن را آغاز کردند.

تین نیوز

از زمانی که ایلان ماسک نقشه اولیه سیستم هایپرلوپ، سیستم حمل و نقلی انقلابی که از توانایی حرکت با سرعتی بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر بر ساعت برخوردار است را منتشر کرد، مهندسان در گوشه و کنار جهان ساخت نمونه‌های مختلف آن را آغاز کردند.

 به گزارش همشهری آنلاین،اکنون ماسک تصاویری ویدیویی از نمونه‌ای آزمایشی از هایپرلوپ را که در عرض چند ثانیه به سرعت 324 کیلومتر بر ساعت می‌رسد، در توئیتر خود منتشر ساخته‌است.

این تصاویر در رقابت هایپرلوپ پاد شرکت اسپیس‌ایکس ثبت شده‌است و تصویری که می‌بینید به برنده این رقابت تعلق دارد. این رقابت در دفتر مرکزی شرکت اسپیس‌ایکس در هاتورن کالیفرنیا برگزار شد و این طرح که WARR نام دارد، توسط گروهی 30 نفره از دانشجویان دانشکده فنی مونیخ ساخته شده‌است.

این سیستم از موتور برقی 50 کیلوواتی برخوردار است و بدنه آن از جنس فیبر کربنی است، از این رو تنها 80 کیلوگرم وزن دارد. این طرح توانست با رسیدن به بیشترین سرعت دیگر رقبای خود را شکست دهد. ماسک معتقد است تونلی که این رقابت در آن برگزار می‌شد می‌تواند در آینده زمینه شکستن سرعت صوت را برای سیستم هایپرلوپ فراهم کند.

ماسک می‌گوید هایپرلوپ نهایی که مسافر حمل می‌کند لرزش‌هایی که در تصویر دیده می‌شود را نخواهد داشت و شتاب گرفتن آن به سرعتی که در آزمایش دیده می‌شود نخواهد بود. به دلیل کوتاه بودن تونل آزمایش سیستم هایپرلوپ، مدل‌های اولیه مجبورند بلافاصله پس از حرکت شتاب خود را افزایش دهند. در نسخه‌های بزرگتر و اصلی افزایش شتاب در کل سازه توزیع شده و از این رو مسافران آن را احساس نخواهند کرد.

سیستم هایپرلوپ برای سرعت گرفتن از نیروی مغناطیسی استفاده می‌کند تا اتاقکی شناور را در میان یک تونل خلاء به حرکت درآورد، به این شکل اتاقک بدون وجود اصطکاک سرعت گرفته و هیچ نوع مقاومتی، مانند مقاومت هوا از سرعت آن نخواهد کاست. این سیستم با الهام از لوله‌های نامه رسان بادی که 100 سال پیش مورد استفاده قرار داشتند طراحی شده‌است.

براساس محاسبات انجام گرفته، یک هایپرلوپ کامل می‌تواند با سرعتی برابر 1200 کیلومتر بر ساعت حرکت کند و همین سرعت آن را به رقیبی جدی برای هواپیماها تبدیل می‌کند. زیرساختارهای این سیستم هم‌اکنون در نوادا و کالیفرنیا ساخته شده‌اند و قرار است در آینده به نیویورک و واشنگتن،‌دوبی، پاریس و آمستردام متصل شوند. همچنین صحبت‌هایی نیز درباره ساخت این سیستم در زیر دریاها مطرح است که می‌تواند حمل و نقل میان‌قاره‌ای را نیز امکان‌پذیر سازد.

 

منبع: سايت خبری همشهری آنلاین

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.