| کد خبر: 147487 |

◄ سرمایه‌گذاران خارجی مشتاق بودند

معسود خوانساری در تازه ترین نظر خود که از آن منتشر شده می‌گوید: بعد از توافق برجام شرایط سیاسی کشور بهبود پیدا کرد و سرمایه گذاران خارجی همه مشتاق سرمایه گذاری بودند اما متاسفانه نتوانستیم از این موقعیت در حد انتظار استفاده کنیم.

تین نیوز

بعد از برجام بانک ها با توجه به فشاری که در مدت تحریم ها متحمل شده بودند، نتوانستند به راحتی با بانکهای خارجی مراورده کنند. از سوی دیگر مشکلات داخلی که وجود داشت در این مدت حل و فصل نشد. در ۱۰ الی ۱۲ سالی که تحریم ها برقرار بود،بانک ها نتواتسند با مقررات بین المللی خودر ا تطبیق دهند و به همین دلایل بنگاه ها در کشور نیز نتوانستند با بنگاه های خارجی ارتباط قوی برقرار کنند.

در طول ۲ سال گذشته، اتاق تهران دفتر جذب سرمایه گذاری خارجی تاسیس کرد و کارهای خوبی در این خصوص صورت گرفت؛ در این دفتر سعی کردیم مقررات و قوانینی که در کشور برای خارجی ها دست و پا گیر است را شناسایی کنیم. از سوی دیگر پتانسیل های داخلی را شناسایی کرده و برای جذب سرمایه گذاری خارجی اقدام کنیم.

یکی از این مشکلات رتبه کشور در شاخص‌های بین المللی است. در همین رابطه اتاق بازرگانی تهران تصمیم گرفت تا از موسسه فریزر برای ارایه راهکار دعوت به عمل آورد. این راهکارها درباره ارتقای رتبه اقتصاد آزاد  است و این موسسه راه حل هایی را مطرح کرده که باید برای اصلاح در دستور کار قرار بگیرد.

بانک مرکزی نیز در تلاش است که اصلاحاتی در حوزه بانکی کشور انجام دهد. اولین قدم ، اصلاحات سود سپرده ها بود که امیدواریم ادامه پیدا کند.

برای جذب سرمایه‌گذارهای خارجی باید بنگاه ها، استانداردهای بین المللی را رعایت کنند.

از موسسه Pwc که یک موسسه حسابرسی بین المللی است،دعوت کردیم که برای تطبیق اصلاح ساختار کشور به ما کمک کند.

 

 

مسعود خوانساری

وبلاگ‌نویس

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.