| کد خبر: 161904 |

◄ ورود کمیسیون اصل نود به پرونده سقوط هواپیمای آسمان

بهرام پارسایی عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از ورود این کمیسیون به پرونده سقوط هواپیما ATR شرکت آسمان خبر داد و افزود: قصور در سقوط هواپیمای ATR روشن است.

تین نیوز

بهرام پارسایی عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از ورود این کمیسیون به پرونده سقوط هواپیما ATR شرکت آسمان خبر داد و افزود: قصور در سقوط هواپیمای ATR روشن است.

بهرام پارسایی ادعا کرد: برای کارشناسان روشن است که سانحه سقوط هواپیما می‌توانست اتفاق نیفتد اگر قدری دلسوزی، نظارت و جدیت در کار وجود داشت این اتفاق نمی‌افتاد. این موضوع در بخش هواپیمایی به وزارت راه و در بحث شرکت آسمان به وزارت رفاه مربوط است.

او افزود: متأسفانه کسی در کشور مسئولیت این حوادث را به عهده نمی‌گیرد. این موضوعات چند روزی بحث داغ محافل می‌شود و بعد به فراموشی سپرده می‌شود. ما باید این روند را اصلاح کنیم و مدیران و وزرا باید مسئولیت‌پذیر باشند و به حرمت جریحه‌دار کردن احساس مردم و کسانی که جان خود را ازدست‌داده‌اند از مسئولیت کنار بروند و نشان دهند که دلسوز مردم هستند و دغدغه آن‌ها رادارند.

نماینده مردم شیراز در مجلس ادامه داد: اطلاعاتی که از هواپیمای ATR و مشکلات قبلی آن وجود دارد و همچنین مدت‌زمان کارکردش مشخص است که نباید پرواز می‌کرد و خلبان نباید چنین ریسک بزرگی را انجام می‌داد.

او ادامه داد: سیستم‌هایی در هواپیماهای امروزی وجود دارد که فاصله‌اش را از زمین اعلام می‌کند و نزدیک شدن به زمین را هم هشدار می‌دهد اما برخی هواپیماها این سیستم را  ندارند و این به مسائل متعدد و سیاست‌هایی برمی‌گردد که تاکنون اتخاذشده است. مدتی شاهد بودیم که عده‌ای به خرید هواپیما می‌تاختند و می‌گفتند که این خرید به نفع مردم نیست درحالی‌که در حادثه اخیر شاهد بودیم مردم عادی در سقوط هواپیما کشته شدند.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ادامه داد: دولت تا حدی برای نوسازی ناوگان هوایی اقدام کرد ولی کارشکنی‌هایی صورت گرفت و چوب لای چرخ دولت گذاشتند؛ در ادامه هم تحریم‌های داخلی و موضع‌گیری‌ها باعث تشدید تحریم‌های خارجی شد که دولت نتواند  کار را به‌خوبی پیش ببرد. متأسفانه برخی صداها در داخل کشور با مخالفین برجام در خارج هم‌صدا است.

او با تأکید بر اینکه نباید اجازه پرواز هواپیما با ریسک بالا داده شود، ادعا کرد: سازمان هواپیمایی و به‌احتمال‌زیاد فرودگاه‌ها که زیرمجموعه وزارت راه است و هواپیمایی آسمان که زیرمجموعه وزارت رفاه است در این موضوع قصور داشتند.

پارسایی بابیان اینکه کمیسیون اصل ۹۰ این موضوع را بررسی می‌کند، گفت: درعین‌حال ما نیازمند تحول در سیاست‌های مدیریتی کشور هستیم و تا آن زمان فعالیت‌ها چندان نتیجه‌بخش نخواهد بود.

به گزارش ایسنا، عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: امیدوارم با توجه به نامه‌ای که نمایندگان به رئیس‌جمهور ارائه کردند این موضوع جدی گرفته شود و وزرای مربوطه استعفا دهند؛ چراکه مجلس وارد بررسی استیضاح آن‌ها شده و بهتر است پیش از طرح استیضاح، شاهد استعفای وزرا باشیم.

سقوط هواپیما ATR شرکت آسمان در رشته‌کوه دنا موجب شده تا عده‌ای از نمایندگان باوجود عدم بررسی اطلاعات جعبه سیاه هواپیما عجولانه درخواست استیضاح وزرا راه و شهرسازی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مطرح کنند.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.