| کد خبر: 137508 |

توفان مسیر هواپیمای تهران - زابل را تغییر داد

مسئول روابط عمومی فرودگاههای سیستان و بلوچستان گفت: وزش توفان شدید و کاهش دید پرواز هواپیمای شرکت ماهان در مسیر تهران - زابل را تغییر داد و این هواپیما در فرودگاه بین المللی زاهدان به زمین نشست.

تین نیوز

 مسئول روابط عمومی فرودگاههای سیستان و بلوچستان گفت: وزش توفان شدید و کاهش دید پرواز هواپیمای شرکت ماهان در مسیر تهران - زابل را تغییر داد و این هواپیما در فرودگاه بین المللی زاهدان به زمین نشست.

حمیدرضا پارسا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پرواز شماره 1085 هواپیمای شرکت ماهان ساعت 6 صبح امروز فرودگاه مهرآباد را به سمت زابل در شمال سیستان و بلوچستان ترک کرد.

وی ادامه داد: این پرواز قرار بود ساعت هفت و 30 دقیقه وارد فرودگاه زابل شود که با توجه به توفان شدید و کاهش دید افقی تا هزار و 500 متر بعد از 2 بار تلاش موفق به نشستن نشد.

وی افزود: با توجه به تداوم توفان در منطقه سیستان این هواپیما تغییر مسیر داد و ساعت 9 و 10 دقیقه صبح در فرودگاه بین المللی زاهدان به زمین نشست و 61 مسافر آن فعلا در داخل سالن ترانزیت این فرودگاه هستند.

مسئول روابط عمومی فرودگاههای سیستان و بلوچستان گفت: پرواز مجدد این هواپیما از فرودگاه بین المللی زاهدان به سمت زابل بستگی به مساعد شدن شرایط جوی منطقه سیستان دارد.

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز گفت: هم اینک حداکثر سرعت وزش باد در زابل واقع در شمال استان به 86 کیلومتر بر ساعت رسیده و شعاع دید هزار و 500 متر است.

رضا آزادمنش افزود: بر اساس نقشه های همدیدی و آینده نگری تا پنجشنبه با افزایش شیب فشاری در شمال استان وزش باد شدید و گرد و خاک ادامه دارد که از امروز تا چهارشنبه سرعت باد به حدود 95 کیلومتر بر ساعت افزایش می یابد.

وی ادامه داد: برای این مدت در شمال استان توفان گرد و خاک و کاهش دید افقی و اختلال در تردد جاده ای انتظار می رود.

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در این مدت برای نواحی مرکزی و جنوبی استان افزایش غبار همراه با وزش باد و گرد و خاک با شدت کمتر پیش بینی می شود.

به گزارش ایرنا هر ساله وزش بادهای 120 روزه در سیستان از نیمه دوم خرداد ماه آغاز می شود و با نوسان تا اوایل مهر ادامه دارد.

منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.

سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومتر مربع (معادل 5/11درصد مساحت کشور) و 19 شهرستان و بیش از 2 میلیون و 800 هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود که امکان دارد همزمان چندین پدیده از جمله توفان، بارندگی، سیل، خشکسالی و مواج شدن دریا را تجربه کند.
 

منبع: خبرگزاری ایرنا

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.