| کد خبر: 128298 |

اتاق ایران و سوئیس تجربیات خود را به دیگر اتاق‌های مشترک منتقل کنند

تین نیوز

تین‌نیوز| نایب‌رئیس اتاق ایران در دیدار با رئیس و دبیرکل اتاق مشترک ایران و سوئیس با تأکید بر نقش مهم اتاق‌های مشترک برای برقراری ارتباط با کشورهای توسعه‌یافته، گفت: باید همه تلاش خود را به کار بگیریم تا روابط و مناسبات اقتصادی با سایر کشورها را حفظ و تقویت کنیم.

 

به گزارش عصر اقتصاد، «پدرام سلطانی» با اشاره به وضعیت نظام آموزشی کشور گفت: نظام آموزشی از دوران پیش از ابتدایی تا سطوح بالا، دچار کمبودها و نواقص قابل‌توجهی بوده و همین موضوع منشاء بسیاری از دغدغه‌های کشور در بازار کار و نظام مدیریت است.

 

وی از اتاق مشترک ایران و سوئیس خواست که تجربه های موفق در عملکرد و اداره این اتاق و دانش خود در حوزه‌های مدیریت تشکلی، بازاریابی و جذب اعضا را به دبیران و مدیران سایر اتاق‌های مشترک انتقال دهند.

 

سلطانی در بخش دیگری از سخنان خود به موفقیت اتاق مشترک ایران و سوئیس برای خرید دفتر محل استقرار اتاق اشاره کرد و این دستاورد را بیانگر برنامه‌ریزی و اقدامات مؤثر اعضای اتاق برای ارتقای جایگاه خود و اقبال اعضاءبه این اتاق برشمرد.

 

وی گفت: تعدادی از اتاق‌ها با وجود آنکه دهه‌ها از تاسیس شان می‌گذرد، همچنان از نظر منابع مالی به اتاق ایران وابسته هستند و حتی نتوانسته‌اند مکانی را به عنوان دفتر خود تهیه کنند.

 

این مسوول گفت: ارتباط استان های سوئیس با استان‌های ایران می‌تواند بسیار موثر بوده و در راستای بازاریابی و گسترش مناسبات ایران با سوئیس گامی رو به جلو باشد.

 

نائب رئیس اتاق ایران در ادامه این جلسه به طرح اتاق ایران موسوم به «یک تشکل، یک کشور» اشاره کرد که با همکاری وزارت امور خارجه و تشکل‌های اقتصادی کلید خورده است.

 

به گفته وی، قرار است هر تشکل اقتصادی هر سال روی یکی از بازارهای صادراتی خود تمرکز جدی داشته باشد.

سلطانی افزود: سفارتخانه های ایران در کشورهای هدف هم مکلف شده اند در حمایت از تشکل ها، هر گونه همکاری را داشته باشند تا بتوانند در مدت یک سال جایگاه خود و اعضایشان را در آن بازار بهبود بخشند.

 

در همین پیوند، «شریف نظام مافی» رئیس هیات مدیره اتاق مشترک ایران و سوئیس از پیگیری‌های این اتاق برای حضور بخش خصوصی ایران در اجلاس داووس خبر داد و از آن به عنوان یکی از برنامه‌های مهم این اتاق در سال 96 یاد کرد.

 

وی همچنین برنامه‌های آموزشی این اتاق را به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف امسال مطرح و تأکید کرد: این اتاق مشترک سال گذشته دوره های آموزشی مختلفی برگزار کرده که مورد استقبال اعضا نیز قرار گرفته است؛ اتاق مشترک درصدد است که در حوزه آموزش توسعه فعالیت دهد و در آن صاحب برند شود.

 

نظام مافی ادامه داد: اکنون تعدادی از واحدهای آموزشی مطرح سوئیس را شناسایی کرده و در پی آن هستیم که با همکاری آنها زمینه حضور و فعالیت‌های تحقیقاتی دانشجویان سوئیسی و ایرانی مقیم سوئیس را در کشور مهیا کنیم.

 

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.