| کد خبر: 87325 |

◄ اتمام مطالعات ۷۲ کیلومتر راه روستایی در سیستان و بلوچستان

 تین‌نیوز | مجموع راه‌های روستایی استان سیستان و بلوچستان در حال حاضر نزدیک به 100 کیلومتر است و طبق گفته‌های مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره كل راه و شهرسازی ایرانشهر مطالعات 72 کیلومتر راه روستایی در جنوب این استان نیز به پایان رسیده است.

به گزارش تین‌نیوز، شهرستان ایرانشهر یكی از شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان است. جمعیت این شهرستان بر طبق سرشماری سال 1385، برابر با 215981 نفر بوده است. این شهرستان با مساحت 30230 كیلومتر مربع در مركز استان سیستان و بلوچستان قرار گرفته و فاصله مركز شهرستان تا مركز استان 321 كیلومتر است. این شهرستان دارای تعداد 4 مركز شهری و 4 بخش – 10 دهستان و 545 آبادی دارای سكنه است.

 ایرانشهر داری 136.50647 کیلومتر انواع راه است  و طبق گفته‌های  مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره كل راه و شهرسازی ایرانشهر عملیات مطالعه احداث 72 كیلومتر راه روستایی در جنوب استان سیستان و بلوچستان به اتمام رسیده است.

طبق اعلام روابط عمومی اداره كل راه و شهرسازی ایرانشهر عزیز ا... درخوش با اعلام خبر اتمام مطالعات احداث 72 کیلومتر راه روستایی در جنوب استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مطالعه محورهای روستایی در شهرستان‌های حوزه استحفاظی از بهمن 94 آغاز و مطالعه محور روستایی دشت سمسور – گوهر كوه به طول 24 كیلومتر كه راه ارتباطی بخش بزمان به شهرستان خاش و مركز استان را تسهیل می‌کند آغاز شده است.

مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره كل راه و شهرسازی ایرانشهر با بیان اینکه «مطالعه احجام و نقشه‌های مربوط به طرح هندسی راه روستایی 9 کیلومتری هومیتی و سه کیلومتری بزماهی در شهرستان ایرانشهر انجام شده است» گفت: باقیمانده احجام و همچنین مطالعات واریانت مربوط به محور روستایی گنج آباد - کلیری به طول هفت کیلومتر و محور روستایی کجدر – کوهمیتگ – پل سرباز و محورهای روستایی راچدر – گروه به طول سه كیلومتر  و محور اسپکار به طول 9 کیلومتر نیاز به احجام و ارائه نقشه‌های مربوط مورد تعهد زیرسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان سرباز است.

وی با اشاره به سایر اقدامات شاخص در راه‌های روستایی جنوب استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ابتدای محور روستایی چاهان – زرآباد به طول 12 كیلومتر در شهرستان نیکشهر و همچنین اصلاح گردنه محور تلنگ - شارک به طول 2 كیلومتر در شهرستان قصرقند از دیگر اقدامات شاخص برای احداث محورهای روستایی شهرستان‌های جنوب استان است.

 درخوش یادآور شد: برای احداث هر كیلومتر راه روستایی در شرایط کوهستانی یک میلیارد و 500 میلیون تومان و برای احداث راه در دشت و بیابان 800 میلیون تومان هزینه خواهد شد.






 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.