| کد خبر: 135747 |

عاشوری به پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی خبر داد:

تعریف کریدور حمل‌ونقل ترکیبی جنوب- غرب در نشست 5 جانبه

عضو هیئت مدیره شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری نشست 5 جانبه میان روسای راه‌آهن‌ کشورهای ایران، آذربایجان، گرجستان، اوکراین و لهستان در آذربایجان گفت: این جلسه با هدف تعریف کریدوری حمل‌و‌نقل ترکیبی به نام جنوب- غرب و بررسی حمل بار از جنوب شرق آسیا، هندوستان، کشورهای حاشیه خلیج فارس و پاکستان به اروپا و بالعکس برگزار شد.

تین نیوز

عضو هیئت مدیره شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری نشست 5 جانبه میان روسای راه‌آهن‌ کشورهای ایران، آذربایجان، گرجستان، اوکراین و لهستان در آذربایجان گفت: این جلسه با هدف تعریف کریدوری حمل‌و‌نقل ترکیبی به نام جنوب- غرب و بررسی حمل بار از جنوب شرق آسیا، هندوستان، کشورهای حاشیه خلیج فارس و پاکستان به اروپا و بالعکس برگزار شد.

 

حسین عاشوری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از برگزاری جلسه‌ای در تاریخ 29 خرداد با حضور روسای راه‌آهن‌های ایران، آذربایجان، گرجستان، اوکراین و لهستان در شهر باکو آرذبایجان با هدف تعریف کریدوری تحت عنوان کریدور جنوب به غرب خبر داد و گفت: هدف از برگزاری جلسه، تعریف این کریدور و بررسی حمل بار از جنوب شرق آسیا، هندوستان، کشورهای حاشیه خلیج فارس و پاکستان به اروپا و بالعکس بود.

 

وی افزود: طبق نتایج بررسی در این جلسه، قرار شد راه‌آهن‌های 5 کشور به صورت حمل‌ونقل ترکیبی زمینه جابجایی بار در قالب این کریدور از خلیج فارس به دریای سیاه و سپس به اروپا فراهم شود.

 

رئیس کمیته ترانزیت شرکت راه‌آهن ایران بیان داشت: در این اجلاس مسیر دقیق مشخص شد که عبارت است از؛ بمبئی هند-بندرعباس ایران- آستارای آذربایجان- بندر باتومی و پوتی در گرجستان- بندر اوکراین- لهستان( به صورت ریلی) که از آنجا بار به داخل اروپا توزیع می‌شود.

 

عضو هیئت مدیره شرکت راه‌آهن با اشاره به تاسیس سازمان این کریدور نیز گفت: طبق توافق میان اعضا، سازمان این کریدور ظرف یک ماه آینده با پیشنهادی که قرار است از سوی راه‌آهن آذربایجان مطرح شود مورد بررسی قرار گیرد و تصمیم نهایی در مورد آن اتخاذ شود. همچنین قرار شد دفتر کارگروه این کریدور نیز در تهران تشکیل شود تا در زمینه‌های تحلیل و بررسی جذب و رفع موانع و مشکلات حمل بار در این مسیر فعالیت کند.

 

به گفته عاشوری سامانه اینترنتی کریدور جنوب-غرب توسط راه‌آهن آذربایجان طراحی خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: جلسه‌ای در سطح راه‌آهن‌های کشورهای عضو ظرف سه ماه آینده به منظور پیگیری اقدامات انجام شده در راستای پیگیری اقدامات انجام شده برای راه‌اندازی این کریدور برگزار خواهد شد.

 

رئیس کمیته ترانزیت شرکت راه‌آهن با اشاره به ارائه تعرفه‌های پیشنهادی کشورها در جلسه مذکور تصریح کرد: قرار شد ظرف یک ماه آینده نرخ تعرفه و جدول زمانی سیر بار که توسط کارگروه تهیه می‌شود نهایی گردد و سپس در اختیار صاحبان بار و شرکت‌های فورواردر قرار گیرد تا در آینده راه‌اندازی قطار آزمایشی برای سیر در کریدور تصمیم نهایی اتخاذ شود.‌

منبع: پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس 0 0

    ایده خوبی است باید مسیرهای ترانزیت ایران متنوع شود تا مانند قطر اسیب پذیر نباشیم .

    این باعث مصونیت ما میشود.

    همینطور درامدهای جدید و فرصت های جدید برای همکاری رشد و توسعه میگشاید باید وزارت راه از اندیشه های بسته و سنتی در بیاید و کریدور های بین المللی در چارچوب کشورمان محوریتش ایجاد و رایزنی کنند.