| کد خبر: 743 |

افزایش دو برابری سرعت سیر قطارها در راه آهن شمال شرق

تین نیوز | مدیرکل راه آهن شمالشرق از افزایش دو برابری سرعت سیر قطارها در ایستگاههایی که نیاز به توقف ندارند، خبر داد و گفت: با اتمام پروژه تبدیل سوزنهای تراورس چوبی به سوزنهای تراورس بتنی، ایمنی و سرعت سیر قطارها در ایستگاههایی استان سمنان و شمال شرق کشور از 80 کیلومتر بر ساعت تا 160 کیلومتر بر ساعت قابل افزایش است.
 
امیر حسین تاوپور از افزایش سرعت و ایمنی قطارها این منطقه خبر داد و افزود: پروژه تبدیل سوزنهای تراورس چوبی به سوزنهای تراورس بتنی، در راه آهن جمهوری اسلامی ایران و از ایستگاههای راه آهن شمالشرق کلید خورده و با انجام این مهم بزودی شاهد افزایش سرعت سیر و ایمنی بیش از پیش قطارها در شمال شرق خواهیم بود.
 
تاوپور از وجود 179 دستگاه سوزن در راه های ریلی شمالشرق کشور خبر داد و اظهار کرد: کار تعویض این سوزن ها که توسط چند اکیپ شرکت تراورس و از ایستگاه سرخدشت در حال انجام است، در اکثر ایستگاههای این اداره کل، اجرایی شده است.
 
او تصریح کرد: هزینه کل این پروژه رقمی بالغ بر 458 میلیارد و 550 میلیون ریال است که این مبلغ بدون در نظرگرفتن هزینه‌های جانبی از جمله هزینه های مسدودی خطوط و توقف قطارها و... محاسبه شده است.
 
مدیرکل راه آهن شمالشرق با اشاره به مزایای اجرای این پروژه تصریح کرد: نخستین مزیت این طرح این است که اجرای این پروژه، باعث افزایش ایمنی سیر قطارها و کاهش وقوع سوانح احتمالی می شود. همچنین با توجه به اینکه یکی از اهداف شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، کاهش زمان سیر قطارها جهت تامین رفاه حال بیشتر مسافران است با اجرای این پروژه، سرعت سیر قطارها در ایستگاه‌هایی که نیاز به توقف ندارند از 80 و 100 کیلومتر بر ساعت تا 160 کیلومتر بر ساعت قابل افزایش است.
 
وی همچنین گفت: از دیگر مزایای این سوزنها،حذف اتصالی و جوشکاری پیوسته محل درزها و استفاده از عایق شیمیایی بجای اتصالی‌های علائم است.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.