| کد خبر: 1615 |

روزنوشت شنبه ۱۷ اسفند تا سه شنبه ۲۰ اسفند:

لزوم نظارت دقیق‌تر و بیشتر بانک مرکزی بر عملکرد بانک‌ها

وبلاگ تین نیوز، سیدحمید حسینی | شنبه صبح را با پیگیری کارهای شخصی و حضور در دفتر پالایشگاه آغاز و سپس در اتاق با رئیس هیئت مدیره یکی از بانک های خصوصی دیدار کرده و ناهار را به اتفاق هیئت رئیسه خوردیم، در زمان صرف ناهار گفتگوی مفصلی در رابطه با وضعیت نظام بانکی و تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی صورت گرفت، این مدیر بانکی نیز وضعیت نظام بانکی را مطلوب نمی‌دانست.
این مدیر بانکی اعتقاد داشت حتی در صورتی که بانکها توان پرداخت منابع را داشته باشند با توجه به دستورالعمل های بانک مرکزی و ممنوعیت پرداخت وام به دارندگان چک برگشتی و وام معوقه امکان پرداخت وجود ندارد.
این مدیر بانکی در پاسخ به پیشنهاد اینجانب مبنی بر پرداخت وام به مصرف کنندگان نیز اعتقاد داشت با توجه به اینکه قراردادهای مشارکت و "خرید دین" در قالب عقود مبادله ای تعریف شده و نرخ سود بانکی آن 15 درصد می باشد و هیچ بانکی حاضر به استفاده از این عقود نمی باشد، لذا در صورتیکه شورای پول و اعتبار این نرخ را اصلاح نکند امکان همکاری وجود ندارد.
وی همچنین در مقابل اعلام نظر دکتر آل اسحاق مبنی بر تقابل بخش خصوصی و نظام بانکی اعلام آمادگی نمود که امکان برگزاری یک جلسه مشترک بین مدیران بانک‌های خصوصی و اتاق تهران را فراهم نماید که مورد استقبال قرار گرفت.
در جلسه هیئت رئیسه ابتدا درباره پیاده سازی برنامه و بودجه سال آینده تبادل نظر شد سپس پیشنهاد شد که هر یک از اعضاء هیئت رئیسه در سال آینده موظف باشند در یکی از کمیسیون های اتاق حضور مستمر داشته باشند و از این طریق ارتباط هیئت رئیسه با کمیسیون ها برقرار شود، ضمناً از تجربه اتاق ایران در ارزیابی عملکرد و رتبه بندی کمیسیون ها استفاده گردد.
ضمناً با توجه به مذاکره یکی از اعضاء هیئت نمایندگان با مسئولین برج میلاد تهران برای واگذاری زمین جهت ساخت اتاق جدید تهران مصوب شد که مذاکره برای همکاری آغاز گردد و حتی در مورد شرط مسئولین برج میلاد مبنی بر ساخت یک هتل زیر نظر اتاق تهران مساعد می‌باشد و امروز وقتی با چند نفر از دوستان داخلی و خارجی در رابطه با این پروژه صحبت کردم اعلام آمادگی نمودند که در پروژه ساخت هتل با اتاق تهران همکاری و مشارکت نمایند.
امروز همچنین یک مقاله برای روزنامه کسب و کار در مورد علت راضی و خوشحال بودن بخش خصوصی از استقرار دولت جدید نوشتم و دیدگاه‌های خود را توضیح دادم.
امروز آخرین جلسه رؤسای کمیسیون های اتاق ایران نیز برگزار شد و طبق اطلاع کمیسیون اصل 44 و کمیسیون مدیریت واردات بالاترین امتیاز را در بین کمیسیون‌های اتاق ایران کسب کرده اند و حاضران آقای حریری و اینجانب را مورد تشویق قرار داده اند.
یکشنبه صبح با تأخیر نیم ساعته جلسه کمیسیون اصل 44 و محیط کسب و کار برگزار شد، ابتدا گزارشی از عملکرد امسال کمیسیون ارائه گردید و سپس برنامه های سال 93 کمیسیون مورد بحث و گفتگو قرار گرفت. در این نشست اعضاء بر لزوم برگزاری نشست های مشترک با وزارتخانه ها جهت تشریح شاخص های جهانی کسب و کار و قانون بهبود مسمتر محیط کسب و کار شدند که مورد تأیید قرار گرفت.
با توجه به تجربه‌ای که از نشست های مشترک با کمیسیون‌های حقوقی، قضایی، و اجتماعی اتاق داشتیم به این نتیجه رسیدیم که تکمیل کنندگان فرم های بانک جهانی بعضاً اطلاعات دقیقی از عملکردها، رویه ها و مقررات ندارند و لذا مقرر شد که کمیسیون نسبت به شناسایی افراد فوق اقدام و آنان را در اولین فرصت به یک نشست در اتاق دعوت نماید.
در این جلسه بعضی از اعضاء از بودجه ارائه شده توسط دبیرکل اتاق ناراضی بودند و عدم رضایت خود را با بیان بعضی از اعداد و ارقام بیان داشتند و خواستار تصویب بودجه 12/3 شدند و فقط دقایقی توانستم در جلسه هیئت نمایندگان حضور یابم و برای ملاقات با هیئت چینی عازم اتاق تهران شدم.
از هفته قبل با یک مربی جوان بدنسازی و تغذیه هماهنگ کرده بودم که از این هفته تمرینات ورزشی و رژیم غذایی را شروع کنم، امروز دومین جلسه تمرین با ایشان را در مجموعه انقلاب سپری کردم و دو ساعت با ایشان پیاده روی، دو و بدن سازی انجام دادم و خسته و کوفته راهی منزل شدم. به طور جدی درصدد هستم که برای چابکی بیشتر و کارآیی بهتر در ورزش، حداقل 4 کیلو وزن کم نمایم و لذا هفته‌ای دو روز تمرین سنگین با ایشان و دو روز نیز ورزش خواهم داشت و رژیم غذایی را نیز رعایت خواهم نمود و لذا شب ها زودتر از معمول از خستگی به خواب بروم.
دوشنبه صبح با تأخیر در جلسه مشاورین اقتصادی با موضوع تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی و Venture capital شرکت کردم، آقای دکتر عبدو سابقه و کارکرد آنان را توضیح داد و اعضاء تجربیات مثبت و منفی خود را در این رابطه بیان نمودند و مقرر شد اتاق بستر ساز ایجاد این نوع نهادها در کشور گردد.
در پایان این جلسه با توجه به مباحثی که در آغاز جلسه در مورد تأمین مالی و گزارش آقای دکتر فرهاد نیلی بیان شده بود، مقرر شد اتاق پیگیر گفتمان سازی بعلیه موسسات اعتباری غیرمجاز بوده و خواستار نظارت دقیق تر و بیشتر بانک مرکزی بر عملکرد بانک ها گردد.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • علی 0 0

    نظر به اینکه شرکت‌های شرخر هرچه بیشتر مطالبات بانک‌ها و مؤسسات مالی طرف قرارداد خویش را وصول کنند درآمد بیشتری خواهند داشت خود را به هر آب و آتشی می‌زنند تا طلب بیشتری را وصول کنند و در همین راستا از هیچ روش درست و حتی غیرمعقول و نادرستی دریغ نمی‌کنند و در همین ارتباط به خود اجازه می‌دهند تا با هر لحنی و ادبیاتی که صلاح می‌دانند با مشتری و ضامنین او صحبت کنند و اخیراً پا را فراتر از این نیز گذارده و وارد حریم خصوصی افراد شده‌اند به طوری‌که پس از تماس‌های مکرر با منزل مشتریان و تهدید هرکسی که پاسخگوی تلفن است خواهان گفت‌وگو با خانواده مشتری بدهکار می‌شوند و طی این گفت‌وگو، آنها را با ترسانیدن، تحقیر کردن و تهدید کردند به وحشت انداخته و جهت فشار به مشتری بدهکار، به نوعی مزاحم خانواده بدهکاران می شوند. این عمل شرکت‌های شرخر بعضاً موجب بروز اختلافات خانوادگی و جدائی آنها از هم شده است.