| کد خبر: 120877 |

آثار باستانی در پیچ و خم جاده های نامناسب

تین‌نیوز| راه، از زیرساختهای اساسی و مهم درآبادانی و توسعه یک منطقه به شمار می آید که این بسترهمچنان در بسیاری از مناطق کشور و بالاخص سیستان و بلوچستان دچار معضل و مشکل بوده و نیازمند بازسازی است.

 

به گزارش به نقل از عصر هامون، یکی از راه های توسعه پایدار و آبادانی در یک منطقه موضوع گردشگری است که با پیگیری های انجام شده قرار است سیستان و بلوچستان در سال 96 مقصد گردشگری ایرانیان قرار گیرد علی ای حال این موضوع در حالی انجام می شود که همچنان بستر سازی ها و زیر ساخت های لازم در استان فراهم نشده است.
شهرستان زهک از مناطقی است که دارای آثار بسیار قدیمی و باستانی می باشد اما بستر سازی لازم جهت بازدید از این آثار انجام نشده است که یکی از این بخش ها، جاده و راه مناسب است.

38 سال انتظار برای ساخت جاده
در این شهرستان برخی از راه های مواصلاتی، با گذشت 38سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان در زیر بار ترافیک قرار دارد و برای بازسازی و اصلاح آن اقدامی نشده است.

یکی از ساکنان روستاهای شهرستان زهک به عصرهامون گفت: مسیر روستاهای ژاله ای تا حسین آباد فاقد شانه خاکی و علائم اخطاری و انتظامی است.
م. ملاشاهی افزود: بسیاری از پل های موجود در این شهرستان دارای سابقه 40ساله است و توان عبور وسایل نقلیه با وزن سنگین را ندارد و تاکنون چندین بار شاهد تخریب پل بوده ایم.

سقوط در انهار دستاورد جاده های نامناسب
وی ادامه داد: بسیاری از مسیرهای روستایی این شهرستان فاقد خط کشی مناسب است و تاکنون چندین مورد انحراف خودروهای در حال تردد از مسیر اصلی و سقوط آنها به داخل انهار را شاهد بوده ایم.

این شهروند بیان کرد: استاندار سیستان و بلوچستان سال آینده را به عنوان سال گردشگری نام گذاری کرده اند اما با این وضع گردشگران به استان نیامده به استان خود باز خواهند گشت.

وی گفت: مسئولان باید به فکر تکمیل زیرساخت ها و ترمیم مشکلات آنها باشند و در این راستا تلاش کنند.

تلاش برای بازسازی و اصلاح مشکلات راه ها درحال انجام است
رئیس راه و شهرسازی شهرستان زهک گفت: در بخش راه در این شهرستان در سالهای اخیر تلاش های زیادی برای مرتفع شدن مشکلات انجام شده است اما بزرگترین مشکلی که وجود دارد کمبود اعتبار است.

ابراهیم شفیعی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: تا کنون خط کشی، شناسایی و بازسازی برخی از نقاط حادثه ساز، روکش آسفالت و غیره درر این شهرستان انجام شده است اما با توجه به وسعت راه های مواصلاتی اصلی و فرعی در این شهرستان، نیازمند اعتبار لازم برای اجرای پروژه های عمرانی می باشیم.

وی خاطر نشان کرد: در آخرین اقدام انجام شده مسیر روستا ده پیری تا خمک در بخش جزینک این شهرستان به طول9کیلومتر با اعتبار 2میلیارد و 500میلیون تومان انجام و با حضور مسئولان در طی دهه فجر گذشته افتتاح و به بهره برداری رسید.
شفیعی در پایان در خواست کرد تا نسبت به تخصیص به موقع اعتبار اقدام لازم را انجام دهند.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.