| کد خبر: 101522 |

کشتیرانی هند به‌دنبال احیای شراکت قدیمی با کشتیرانی ایران

تین‌نیوز| شرکت کشتیرانی هند (SCI) که بزرگترین شرکت کشتیرانی این کشور است سرگرم مذاکره با شریک ۴۰ ساله اش - شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران- درباره یک مدل تجاری است تا جغرافیای جدیدی را برای فعالیتهای تجاری خود ایجاد کند.

به گزارش بیزنس استاندارد، جوینت ونچر این دو شرکت کشتیرانی به دلیل تحریمهای بین المللی که علیه ایران وضع شده بود سالها غیرفعال مانده بود اما اکنون برای کاوش فرصتهای تجاری جدید در منطقه، فعال شده است.

بی بی سینها، رییس هیات مدیره و مدیرکل شرکت کشتیرانی هند در این باره گفت: طرح‌های متعددی مانند بهترین مسیر نفت کش میان هند و ایران و تجارت کانتینری از هند به ایران وجود دارد. از آنجا که ایران روابط قوی با سایر کشورهای آسیای مرکزی دارد، شرکت کشتیرانی هند هم بدنبال ورود به این بازارهاست.

این شرکت کشتیرانی دولتی در سه ماهه دوم سال جاری میلادی به دلیل فضای کسب و کار جهانی تیره، درآمد چندان مطلوبی نداشت.

مدیرکل شرکت کشتیرانی هند خاطرنشان کرد: ایران به عنوان دومین صادرکننده بزرگ نفت، اقتصاد بزرگی به شمار می رود و فرصتهای تجاری با ایران برای شرکت کشتیرانی هند بسیار بالاست. بعلاوه، روابط ایران با کشورهایی مانند قزاقستان، ترکمنستان و جمهوری آذربایجان قوی بوده و جوینت ونچر این شرکت می تواند از این بازارها بهره برداری کند.

این جوینت ونچر که در حال حاضر سه کشتی فله‌بر و یک نفتکش دارد، ممکن است در آینده نزدیک یک کشتی کانتینری را کرایه کند.

با اینهمه مدیرکل شرکت کشتیرانی هند اظهار کرد هنوز هر گونه پیش بینی درآمد برای هر یک از این بخشها زود است زیرا در حال حاضر دو طرف در مرحله مذاکره قرار دارند و دو یا سه سال طول خواهد کشید که این جوینت ونچر سودآور شود.

شرکت کشتیرانی هند و شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران پس از سالها تحریمهای هسته ای علیه تهران، در سال ۲۰۱۲ تصمیم گرفتند این جوینت ونچر را منحل کند.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.